Magazin > Film & Glasba & TV
2652 ogledov

Video: To si Igor Mikič misli o Chorchypovih vajah

igor mikič Exatlon/Planet TV
Glasno se je pritoževal.

Tekmovalci so se v tretji oddaji Exatlona na Planet TV borili vsak zase za medaljo, ki jim lahko prinese pomembno prednost pri izločanju. Na svoj račun so končno prišli modri (ekipa Jadran), saj sta si z izvrstno predstavo na poligonu prednost priborila Eva Peternelj in Nik Korošec.

Zvečer je sledila še tekma "karibske košarke" oz. exaballa, posebne košarke na mivki, v kateri je morda malo nepričakovano blestel Igor Mikič. Mišica, kot mu radi rečejo, je namreč poskrbel za nekaj neverjetnih košev, kar dvakrat je zadel v polno z zelo velike razdalje in tudi z eno roko. Ob tem je treba dodati, da je Mišica v preteklosti kar nekaj let treniral košarko.

Zmagala je znova rdeča ekipa (Triglav), kar je še posebno prizadelo Nika Korošca, ki je nekdanji košarkar, zato je ob neuspehu nekoliko izgubil živce in se svojim sotekmovalcev kasneje iskreno opravičil za neprimerno obnašanje.
 
Mikič je bil sicer nedvomno zvezda tretje epizode, saj je že ob jutranjem raztezanju poskrbel za smeh. Chorchypovih dihalnih vaj se je sicer udeležil, a jih ni razumel. Njegovo pritoževanje si poglej v videu.

Komentarjev 2
  • Detel5ica 13:10 14.september 2021.

    Tale Mikić je res pravi debil, poln samega sebe . In misli,kako ga ženske obožujejo. Hahaha

  • Avatar pantani
    pantani 07:41 10.september 2021.

    Sami De_bili na kupu!!!