Magazin > Film & Glasba & TV
5106 ogledov

Šok v Planetovem šovu

Exatlon
1/12
Planet TV
Nova konkurenta. Nov teden v Exatlonu je poskrbel za presenečenje, saj sta v igro za 50 tisoč evrov vstopila nova tekmovalca.

Nov teden bojev na izjemnih poligonih v oddaji Exatlon se je začel s presenečenjem, saj sta v igro za 50 tisoč evrov vstopila dva nova tekmovalca. Rdečo ekipo je okrepil nekdanji Mister Slovenije 2019 Simon Blažević iz Kopra, ki je od šestega leta treniral kajak, zdaj pa 27-letnik potrebuje nov izziv, zato upa, da ga bo našel v Dominikanski republiki.

Exatlon, Simon Blažević | Avtor: Planet TV Planet TV
Modrim se je medtem pridružil 22-letni Žan Luka Konjar, študent in ljubitelj tenisa iz Ljubljane, ki se je med epidemijo še posebno posvetil športu in vadbi doma.

Prvo priložnost, da se izkažeta, sta nova tekmovalca dobila že v tekmi za boljše prebivališče. Čeprav je bil boj na poligonu, imenovanem Blatna kopel, večinoma zelo izenačen in je ekipa Jadran večkrat tudi povedla, je na koncu izgubila in še en teden ostaja v skromni kolibi. "Meni je vseeno, kje spim," je rezultat komentiral plavalec Luka Turk, ki si želi v vili bivati zgolj zato, da bi potešil svojo radovednost. Prav Luka se je doslej izkazal kot nekakšen vodja modre ekipe Jadran, kar pa ni vsem po godu. "Ekipa je preveč padla pod vpliv Luke. Saj ni nič narobe, a dejstvo je, da ni nujno, da to vsem ustreza. Meni to ne ustreza," je povedala najstarejša tekmovalka Katarina Jerše, 42-letna nekdanja rokometašica.  

Exatlon, Žan Luka Konjar | Avtor: Planet TV Planet TV

Ekipa Triglav se je medtem po "karibskem Rock Otočcu", kot je poligon poimenoval voditelj Miran Ališič, veselila še enega tedna v vili, ki očitno največ pomeni Igorju Mikiču Mišici. Prav on je namreč še posebno spodbujal svojo ekipo pred bojem, saj si resnično ni želel zapustiti udobnega prebivališča. Kot najboljša tekmovalka na bitki za vilo si je lastno sobo priborila Aleksandra Podgoršek, državna prvakinja v ritmični gimnastiki, ki pravi, da je v blatni bitki uživala, saj je na plano prišel njen notranji otrok. "Staroselci" pa so še nekoliko zadržani do novega člana ekipe, za katerega Mišica meni, da mu manjka borbenosti.  

Razburljivi dvoboji v Exatlonu se ob nezgrešljivem komentarju voditelja Mirana Ališiča in pogovorih s tekmovalci Tine Gaber na Planetu nadaljujejo že nocoj ob 19.45, ko se bosta rdeča in modra ekipa udarili na novem osupljivem poligonu – tokrat bo nagrada motivacijske narave.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.