Magazin > VIP
23782 ogledov

Eden najbolj zaželenih Slovencev po šestih letih samski

igor mikić POP-TV-2
Pravi, da mu ni najlažje …

Glasbenik, športnik in voditelj Igor Mikić je po šestih letih spet samski. "Res je, razšla sva se pred tremi meseci, seveda mi je po šestih letih malo težko, čustva pa sem izlil tudi v novi skladbi Nisva za skupi," je za naš medij potrdil Igor. V skladbi je tudi razkril svojo bolečo izkušnjo in razloge za razhod. 

Alfa samec, kot pravi, je sicer potrt, a časa za žalost trenutno nima, saj ga čaka čisto nova preizkušnja. Je namreč eden izmed zvezdniških tekmovalcev športnega resničnostnega šova Exatlon, ki ga bo Planet TV snemal v eksotični Dominikanski republiki. Za Igorja pa to ni prvi šov, preizkusil se je namreč že v šovu Zvezde plešejo. 

Šov bosta vodila Miran Ališič in lepotica Tina Gaber, ki ji je Igor na tiskovni konferenci že podaril kompliment in dodal, da upa na druženje v Dominikanski republiki. Sicer pa Tina ni edina lepotica v šovu, poglejte, kako prelesne so tudi Mikićeve sotekmovalke, med njimi sta celo bivša miss Slovenije in pa playboyevo dekle.

Komentarjev 3
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:23 26.avgust 2021.

    Pametna punca da ga je nacevljala. Ker tole kar v videu vidiš je en velik Poden in čist razumem da nista za skupi. Misli da je lep in razgledan.je pa vase zagledan tip in po besedilu sodeč tudi izredno slabo ...prikaži več podkovan v slovenščini. Bravo za dekle!!

  • miha.z 14:34 26.avgust 2021.

    Ahahaa, novinarji hodijo na tečaje za najbolj glupe naslove.

  • Avatar pantani
    pantani 12:21 26.avgust 2021.

    Največji narcisoid v Sloveniji!!!

Sorodne novice