Magazin > VIP
63659 ogledov

Presenečenje: Ta znana Slovenca sta se razšla

nik triler, katarina starina Instagram
Zveza ni trajala niti dobro leto dni …

Lansko pomlad smo pisali, da sta svoj ljubezenski pristan drug v drugem našla resničnostna zvezdnika Katarina Kosem (Bar) in sedem let mlajši Nik Triler (Kmetija). "Spoznala sva se ljubljanskem v lokalu, v katerem delam. Z enim izmed Barovcev sta prišla k meni na kavo. Lahko bi rekli, da je bila ljubezen na prvi pogled, saj sva, odkar sva se spoznala, neločljiva. Nik je sedem let mlajši. Čisto na začetku mi to ni dalo miru. Vem, da je razlika velika, poleg tega sem starejša jaz in ne on. A čim sva se začela družiti, sem na to pozabila, ker je za svoja leta zelo zrel. Če ne bi vedela, koliko je star, nikoli ne bi rekla, da je mlajši, tako zelo sva na isti valovni dolžini," je pred enim letom vsa očarana zatrjevala Katarina, sicer hči znane političarke Andrijane Starina Kosem.

A žal njuna skupna sreča ni trajala dolgo, kot nam je ta teden potrdila Katarina, ki nam je brez zadržkov povedala, da sta se z Nikom razšla že februarja. "Takrat se je odločil, da me pusti, ker ga je minilo. Razšla sva se brez drame in se vse lepo dogovorila. Kasneje mu je bilo sicer žal in me je hotel nazaj, a meni ni bilo več do tega. Vsake toliko se še slišiva, vidiva pa ne več," je bila iskrena Katarina, ki je trenutno samska. 

"Odločila sem se, da se posvetim sebi, veliko delam in uživam. Bar mi je pomagal do sanjske službe, tako da ne delam več v družinski kavarni, pač pa sem bar menedžerka in barmanka v priljubljenem ljubljanskem lokalu in kantini Joe Pena's. Luštno je, dobra atmosfera, super ekipa, boljše si ne bi mogla želeti," je še dodala.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 13
  • rafo 11:26 10.avgust 2020.

    ana fetih ali sta tebi znana?

  • borut5 07:16 09.avgust 2020.

    Go pa sta, naša znana Slovenca? Hehe to pa je šooook😁😁😁

  • munja 22:47 08.avgust 2020.

    Spet znana Slovenca, pa kje jih jemljete, nikoli slišal za njiju.

Sorodne novice