Magazin > Odnosi in prosti čas
3834 ogledov

Prihaja čas, ko se razide največ parov, to je razlog

prepir, ljubezen
Na ta dan pred dvema letoma se je po Facebookovi statistiki razšlo največ parov.

Statistike ločitev in ljubezenskih razhodov kažejo, da se pari največkrat razidejo v času božiča. Raziskava, ki jo je izvedel Facebook, razkriva, da se je leta 2016 na 11. decembra največ parov odločilo za samsko pot.

Kaj je razlog, da veliko ljudi ravno v času praznikov, ki poudarjajo pomen ljubezni in družine, spozna, da niso v srečni zvezi? Psihologi za to krivijo bližino oziroma čas, ki ga partnerja v času praznikov ali počitnic preživita skupaj. Med letom, ko njihovo življenje bolj kot ne ureja rutina, se s partnerjem ukvarjajo le bežno, med počitnicami pa več dni ždita drug ob drugem in v tem času se jim ljubljena oseba lahko pokaže v popolnoma drugačni luči.

seks, ljubezen Magazin To 20-minutno vajo bi morali redno izvajati vsi pari

Božič je poleg tega lahko zelo stresen čas. Bova za praznike doma? Kaj bo za večerjo? Kdaj greva k tvojim, kdaj k mojim staršem? Vse to so vprašanja, ki lahko obremenijo odnos. Mnogi se v tem času ukvarjajo tudi z refleksijo in premišljujejo o letu, ki je za njimi. Takrat si postavimo tudi vprašanje, katerega balasta ne želimo več imeti v svojem življenju …

Kritično pa ni le okoli božiča. Tudi v času velikonočnih praznikov in poletnih počitnic se razide mnogo parov. Razlog je enak – skupno preživljanje prostega časa razkriva plati in občutke, ki jih čez leto, ko nimamo časa, ignoriramo.
prepir, ljubezen Magazin Znaki, da ljubite nekoga, ki si vaše ljubezni ne zasluži
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.