Magazin > Odnosi in prosti čas
4691 ogledov

Teh pet stvari uničuje vaš zakon

Poroka
Zakonski svetovalci razkrivajo pet slabih navad, ki lahko uničijo vašo zvezo.

Partner je vaš edini prijatelj
Če je partner vaš najboljši prijatelj, ste lahko zelo srečni, malo manj pa, če je tudi vaš edini prijatelj. Če želite, da dobro funkcionirata kot par, nikakor ne zanemarite svojega družabnega življenja, pravijo strokovnjaki. Moške izredno privlačijo ženske, ki imajo bogato družabno življenje. Seveda jim je všeč, da so center vašega sveta, a ne 24 ur na dan, saj ga to lahko začne dušiti. Tisti pari, ki imajo svoje življenje tudi izven zveze, imajo bolj stabilne zveze od tistih, ki neprestano tičijo skupaj. 

Pomanjkanje dotikov
Poljub na obraz in seks ob posebnih priložnostih? To je za partnersko srečo premalo. To ne pomeni, da se morata vsak dan naskakovati kot zajca, a strokovnjaki so si enotni, da so dotiki najpomembnejši za občutek ljubljenosti in intimnosti. Bolj kot seks, pa je ženskam pomembno mečkanje. Izkoristite čas pred televizijo za izmenjavo nežnosti, saj vaju ravno ta občutek bližine in povezanosti lahko povezuje vse življenje. 

par, ljubezen, spolnost Strokovnjakinja Zdravje Kako prepoznati, da je pravi za vas

Družita se z nesrečnimi pari
Drugi pari lahko pozitivno ali negativno vplivajo na vašo zvezo. Če se družita z nesrečnimi pari, se to nezadovoljstvo lahko prenese tudi na vas. A rešitev je zelo enostavna, družite se s srečnimi pari, saj je tudi sreča hudo nalezljiva.

Ne delita si hišnih opravil
Imate občutek, da ste ves čas za štedilnikom, on pa vas povoha le, ko je kuhano. Ko vi njega prosite, če odnese smeti, pa se neprestano muza in išče izgovore. In bog ne daj, da bi kaj pospravil za seboj. Mnogi pari delajo to napako, da o svojem "hišnem nezadovoljstvu" ne govorijo. Tisti, ki se o tem pogovarjajo in si delo tudi razdelijo, tisti enakopravnosti ne občutijo le pri opravilih, temveč tudi v zvezi. Povejte, kaj vas moti in mu v roke pomolite metlo!

Jesenski dež Magazin Za ta tri znamenja bo september sanjski!

Stalno kritizirata drug drugega
Kdaj ste nazadnje pohvalili svojega moškega? Kdaj pa ste ga nazadnje kritizirali? Če se spomnite le slednjega, to čim prej spremenite. Vse dobre stvari so samoumevne, slabe pa si veliko bolj zapomnimo in jih neprestano mečemo pod nos. Razmislite, zakaj cenite svojega partnerja in mu to tudi povejte. 
 
Komentarjev 1
  • reneoblak 19:48 01.november 2018.

    __Poiščite Gola-Ženske v vaši soseski tukaaj: Nome.Ga/Zenske

Sorodne novice