Magazin > Horoskop in Numerologija
9857 ogledov

Za ta tri znamenja bo september sanjski!

Jesenski dež
September je poln pozitivnih vibracij, še posebno za ta tri astrološka znamenja …

Bik
Osebe rojene v znamenju bika se septembra počutijo bolj kreativne kot kadarkoli prej. Vse vidijo bolj pisano, z vsemi čutili in so dovzetni za vse vrste zabave in umetnosti. Svoj seksualni naboj pozitivno prenašajo na okolico. September je kot naročen za vse bikove načrte, saj je odprt za vse, kar mu življenje ponuja, še posebno za dobro porcijo zabave. 

konrad Noro romantično! Magazin Domžale: Pri 88-ih se je poročil z žensko, ki jo je ljubil pred šestdesetimi leti

Devica
September bo za device senzacionalen! Samozavestni ste kot še nikoli in zelo motivirani, da postanete najboljša verzija samih sebe. Ko pogledate za nazaj, se zavedate, da ste lahko zelo ponosni nase in na vse, kar ste dosegli. V septembru pa boste ugotovili, kako veliko potenciala je še v vas. Sedaj je pravi čas za načrte za prihodnost. Verjemite v sebe, saj ste neizčrpni vir potenciala.

Tehtnica
Vsa sreča tega sveta je na vaši strani. Uživali boste v svojem notranjem miru. Izžarevate pozitivo in na druge delujete kot magnet. Septembra vas čaka romantično razpoloženje v ljubezni ali prijateljstvu. Pred vami je zelo intenzivno obdobje, ki mu boste povsem zavladali. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.