Magazin > Odnosi in prosti čas
2781 ogledov

Ženske so opisale, kako doživljajo orgazem

usta, seksi, oralni seks, ženska Profimedias
Nekaj, kar zagotovo zanima vse moške in vse dame, ki ga, žal, še niso doživele.

Ženski orgazem je velika uganka, ki ji ni ne konca, ne kraja. Ali obstaja točka G, kje se nahaja, kako priti do vrhunca … Veliko vprašanj, na katere ni enoznačnega odgovora, nekaj pa je sigurno, ko ga doživimo, si rečemo: Aha, to je bilo to!

Bralke hrvaškega spletnega portala Miss7 so razkrile, kako one doživljajo svoje spolne vrhunce.

beneški filmski festival Magazin Na Mostri premiera restavriranega Wellesovega filma

"Orgazem je težko opisati in primerjati s čimerkoli, saj gre za edinstveno izkušnjo. Ko sem bila mlajša, sem mislila, da je to tako kot v seriji Seks v mestu, sedaj pa bi izkušnjo opisala kot popolno ločitev telesa in uma. Kot nekakšna izven telesna izkušnja in popolna izguba nadzora."

"Kako bi ga opisala? Za nekaj trenutkov ne čutiš nič in hkrati vse."

"Kot da lebdim, kot da zapustim svoje telo in vse opazujem z razdalje. Po orgazmu se počutim spokojno, nožni prsti pa mi drevenijo."

"Edinstven občutek, a včasih je ocvrti krompirček vseeno boljši."

"Mislim, da smo si ženske enotne v tem, da ga je zelo težko opisati. Ko mi prihaja, svoje telo čutim veliko bolj intenzivno. Kot da iz svojega telesa za nekaj sekund skočim v nek drugi svet."

"Počutim se, kot da elektrika švigne skozi moje telo in da vsaka celica v meni vpije: Da! Tako zelo uživam."

"Tik pred vrhuncem uživaš na polno, ko ti pride, občutiš ognjemet po celem telesu, nato pa velikansko pozitivno olajšanje in spokojnost, kot da je vsaka celica v telesu popolnoma sproščena."

benetke Magazin Beneški zlati lev filmu Roma

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.