Magazin > Odnosi in prosti čas
5593 ogledov

Kaj moški na ženski, ki jim je všeč, najprej pogledajo?

Ženska, nogavice, postelja Profimedias
Ne, ni obraz.

Ritko, ustnice ali prsi? Obstaja enostaven način, da odkrijete, ali ste mu všeč. Znanstveniki iz univerze v Kansasu so opravili raziskavo na več kot sto študentih. Pokazali so jim fotografije in vprašali, ali bi neko osebo imeli za prijateljico ali ljubimko, nato pa opazovali, kam jim uhaja pogled.

seks, strast, tatu, tetovaža Magazin Ljubljenje, ki bi ga morali doživeti vsi

Moški, ki so ženske pogledali v obraz, za njih niso bili zainteresirani v seksualnem smislu. Ženske, ki so jih privlačile, so najprej pogledali v prsi in boke. A nikar jih ne obsojajte, gre za evolucijski vzorec obnašanja, ki je bil za "pramoške" zelo pomemben, saj so morali že na prvi pogled oceniti, ali jim ženska lahko zagotovi potomce ali ne, in to naj bi izdajali njeni telesni atributi. 

prepir, ljubezen Magazin To so znaki, da ste odvisni od nezdravih zvez

Ker pa nismo več v pradavnini, svojo simpatijo le poglejte v oči, če jo želite osvojiti!

 

Komentarjev 2
  • Amber_Bedford 15:32 30.avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in 34957 € zadnjem mesecu plačo od Googla in sem redni študent in delam od 3 do 4 ure na dan ...prikaži več v mojem času rezervnih delov z lahkoto od doma. Vsakdo se lahko zdaj pridružijo tej službi in začnete zaslužiti na spletu, kot sem jaz, samo sledite nav0dil0m na tem spletnem mestu ..... ....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com