Magazin > Odnosi in prosti čas
8891 ogledov

Deset resnic o devicah: V postelji so bomba!

lepotica, lasje, manekenka Profimedia
Vstopili smo v astrološko obdobje device, ki bo trajalo do 23. septembra. Device niso najlažji ljubezenski znak, a če z njimi znate, so nadvse zveste in ljubeče. Pri tem vam lahko pomaga tudi deset spodnjih nasvetov.

Device bodo svoja čustva dolgo imele pod nadzorom, saj no zelo občutljive in ne marajo igric. Če jih bo nekaj dolgo časa mučilo, bodo na koncu to izrazile na zelo eksploziven način. A brez skrbi, pomembno jim je, da dajo to ven iz sebe, saj se bodo šele nato lahko sprostile. 

Povej, kar misliš in drži se tega, kar rečeš, je rek, ki se ga device držijo in enako pričakujejo tudi od drugih. 

Red in čistoča sta na prvem mestu. Če imate v načrtu skupno življenje, pozabite na kaos v stanovanju in se sprijaznite, da se boste mogli držati reda in čistoče. 

Poletje Magazin Deset zanimivosti o osebah, rojenih avgusta

Ta astrološki znak se zelo rad počuti, da ga potrebujete in jih zelo skrbi za druge. Težave in potrebe drugih postavljajo pred svoje. Pomagajte jim pokazati, da ni nič narobe, če kdaj na prvo mesto postavijo sebe. 

Imajo dobro razvito intuicijo, zato jim vedno govorite resnico.

Ne jemljite jih za samoumevne. Zelo so zveste in v zvezo bodo vložile 100 odstotkov, a izkoriščanja in zanemarjanja ne bodo trpele.
Ko jim bo prekipelo, vam bodo brez težav pokazale vrata. Poletje Magazin Pet astroloških znamenj, ki jih čaka poletje ljubezni

Navadite se, da veliko delajo. Delavna etika jim je zelo pomembna in če jih čaka delo, lahko pozabite na njihovo pozornost, dokler ga ne dokončajo. 

Obožujejo svoj prostor. So zelo družabne, hkrati pa so tudi zelo neodvisne in nekatere stvari morajo opraviti same. V zvezi potrebujejo ravnotežje med skupnim in časom, ki je namenjen le njim. 

So zelo samokritične in imajo visoke standarde. Tako zase kot za druge. Oseba, ki jih ima rada, jim mora pokazati, da ni nihče popoln in da s tem ni prav nič narobe.

Device vsekakor niso device. So eden od najbolj seksualnih in najbolj strastnih znamenj. Seksualnost jim je zelo pomembna, zato se pripnite in pripravite na divjo vožnjo. 

Komentarjev 2
  • Avatar Arlisotta
    Arlisotta 01:33 25.avgust 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==> Sexydrom.com

  • Avatar olor
    olor 22:52 24.avgust 2018.

    Vse drži. :)

Sorodne novice