Magazin > Odnosi in prosti čas
10675 ogledov

Pet astroloških znamenj, ki jih čaka poletje ljubezni

Poletje Shutterstock
Komu so zvezde ljubezni naklonjene to poletje?

To poletje zvezdnato nebo napoveduje romantično prognozo, saj bo Venera celo sezono v levu. Blaženemu in srečnemu levu romantika ni tuj pojem. Za nekatera znamenja bo Venera v levu lahko razkrila razpoke nekatere veze bi zaradi slabe komunikacije lahko tudi propadle. Za večino znakov Venera v levu prinaša novosti in svežino. Znaki, ki so romantiko potisnili na stranski tir, pa se bodo to poletje ponovno odprli.

Oven
Od junija do oktobra se bo Venera premaknila skozi ovnovo hišo prave ljubezni. To poletje boste flirtali z moškim dobrega izgleda in statusa. Njihov glamur pa vas lahko razočara, saj nekateri uspešni ljudje svoje rezultate nosijo kot masko, da prikrijejo svoje čustvene pomanjkljivosti. V drugi polovici leta pa bo oven iskal nekaj trajnega, kar b po vsej verjetnosti tudi našel.

Dvojčka
Dvojčki se bodo začetek poletja veliko spogledovali. Na vsaki zabavi se bo znašel nekdo, ki vam bo zmešal glavo in domišljija vam bo delala na polno. Ko bo v avgustu Venera retrogradna, lahko pride z vašo simpatijo do šuma v komunikaciji. Spogledovanje je sicer zabavno, a na neki točki boste morali razkriti svoje karte in jasno povedati, česa si želite in kje so vaše meje. Nikogar ne morete v nemilosti držati večno. 

Lev
Venera bo celo poletje v znaku leva. Ko se odločite, da vam je nekdo všeč, svojo ljubezen izražate jasno in glasno, da to vedo vsi. Oseba, s katero vam je usojeno, bo sprejemala vašo intenzivnost in vam hkrati dala veliko svobode. 

Kozorog
To poletje se boste zapletli z nekom novim, morda bo to vodilo celo v vezo. Ta nekdo bo vreden čakanja, zato si vzemite čas, da strast ne bi prehitro izpuhtela. Gradnja veze je kot gradnja hiše. Na tej poti, dokler zveze ne definirata, se boste tudi spraševali, ali vam je ta odnos res tako všeč. Vendar boste tokrat vsako svojo napako prepoznali in jo pretvorili v lekcijo. Ne dopustite, da propade. 

Vodnar
Vodnarjem vlada Uran, kar pomeni, da lahko to znamenje v razmerju upočasni takoj, ko se počuti preveč utesnjeno. Hkrati nima razumevanja za druge ljudi, zaradi česar se pogosto odloči ostati sam. Vendar z Uranom, ki se je za naslednjih osem let preselil v znak bika, se bo tudi vodnar zavezal osebi, ki uravnava njegovo svobodno razmišljanje in mu pomaga, da ostane z nogami na trdih tleh. 
 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice