Magazin > VIP
34054 ogledov

Gianni Rijavec s to lepotico načrtuje poroko in družino

Zaljubljen do ušes, Gianni Rijavec za svojo drago pravi, da je zanj sveto bitje.

Gianni Rijavec in lepa umetnica Patricija Simončič sta par že dobra štiri leta, recept za njuno globoko ljubezen pa je preprost in enostaven, pravi Gianni:  "Potrebno se je prilagajati in truditi, partnerstvo ne sme postati samoumnevno, če ne se vse zruši in več pravega naboja. Nenehno se je potrebno truditi, vsak v nek partnerski odnos doprinese nek svoj del, vsak pa ima tudi svoje slabe in dobre lastnosti, a potrebno se je osredotočati na pozitivno."

La Toya predstavitev knjige Marjanca Scheicher Gianni Rijavec Magazin Rijavec si dopisuje z Williamom in Kate

In katere so Patricijine najboljše lastnosti? "Ona je zame kot sveto bitje. Ima vrednote, ki jih v današnjem svetu pogrešamo. Zelo normalno gleda na svet, zelo je realna in tudi mene pogosto prizemlji, ker to rabim," dodaja Gianni, ki odkrito prizna, da že intenzivno razmišljata o poroki in otrocih. 

Gianni Rijavec Magazin Gianni pel zapornikom
Komentarjev 10
  • gregor58 21:37 14.november 2020.

    hahaha pa dobro deklina kaj te s tabo je lepotica in no zver ravno ni je pa stari dec brez posluha in misija nemogoče

  • Friderik1950 17:54 09.julij 2018.

    Najprej nisem želel komentirati, pa vendarle, da bo vsaj malo smešno. Obadva sta fejst, pa najbrž ima Gianni, še kake skrite lastnosti, ki gospodično razveseljujejo. Če pa je to samo njegovo petje, se bojim, da mu bo slej ko prej ...prikaži več skočila z barke, pa tudi, če ne zna plavat.

  • miki1234 13:36 09.julij 2018.

    a je sam na blizu slabovidna al tud na daleč?

Sorodne novice