Šport > Zimski športi
27957 ogledov

Nov izbranec Ilke Štuhec

ilka štuhec Epa
Slovenska smučarska šampionka Ilka Štuhec je morala zaradi poškodbe, ki jo je staknila lani, izpustiti celotno olimpijsko sezono. A leto 2017 zanjo vseeno ni bilo nesrečno, saj je našla novo ljubezen.

Nikakor ne preseneča, da je njen izbranec prav tako član belega cirkusa. Gre za Bennija Mattija, ki je vodja tekmovalnega odelka švicarskega podjetja Stöckli, katero Ilkino ekipo opremlja s smučmi. Mattija je Ilka spoznala že leta 2016, par pa naj bi po poročanju Ekipe24 postala spomladi leta 2017, a sta to do sedaj uspešno skrivala, kljub temu da so se nekatere govorice pojavile že na Svetovnem prvenstvu v St. Moritzu.

Ker sta tudi poslovna partnerja, veliko časa preživita skupaj, nekoliko drugače pa je bilo po Ilkini poškodbi, ko se je ta večino časa rehibilitirala doma, a sta se vseeno dobivala na bližnjih tekmah Svetovnega pokala.

Trenutno srečni par uživa na Maldivih, od koder sta na svojih Facebook profilih v razmiku nekaj dni objavila fotografijo iz iste restavracije, kjer pa nikoli nista skupaj na sliki.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.