Šport > Zimski športi
27780 ogledov

Nov izbranec Ilke Štuhec

ilka štuhec Epa
Slovenska smučarska šampionka Ilka Štuhec je morala zaradi poškodbe, ki jo je staknila lani, izpustiti celotno olimpijsko sezono. A leto 2017 zanjo vseeno ni bilo nesrečno, saj je našla novo ljubezen.

Nikakor ne preseneča, da je njen izbranec prav tako član belega cirkusa. Gre za Bennija Mattija , ki je vodja tekmovalnega odelka švicarskega podjetja Stöckli, katero Ilkino ekipo opremlja s smučmi. Mattija je Ilka spoznala že leta 2016, par pa naj bi po poročanju Ekipe24 postala spomladi leta 2017, a sta to do sedaj uspešno skrivala, kljub temu da so se nekatere govorice pojavile že na Svetovnem prvenstvu v St. Moritzu.

Ker sta tudi poslovna partnerja, veliko časa preživita skupaj, nekoliko drugače pa je bilo po Ilkini poškodbi, ko se je ta večino časa rehibilitirala doma, a sta se vseeno dobivala na bližnjih tekmah Svetovnega pokala.

Trenutno srečni par uživa na Maldivih, od koder sta na svojih Facebook profilih v razmiku nekaj dni objavila fotografijo iz iste restavracije, kjer pa nikoli nista skupaj na sliki.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.