Magazin > Odnosi in prosti čas
5734 ogledov

Astrologija: Besede, ki si jih želi slišati iz vaših ust

ljubezen
Kaj mu zašepetati v uho, da bi zvezo dvignili na višjo raven.

Za srečen odnos je zelo pomembna komunikacija, saj partner ne zna brati naših misli. Komunikacija pa ni vedno enostavna, saj se je treba včasih dotakniti tudi neprijetnih reči. A ravno v teh trenutkih je pogovor ključnega pomena.

Glede na astrološko znamenje pa obstaja nekaj "čarobnih" besed, s katerimi boste partnerja omrežili in zvezo še bolj utrdili. 

Kaj si želi slišati?

Oven: Ti se odloči, dragi
Moški, rojeni v tem znamenju, so pogumni in samozavestni. Pripravljeni so se spoprijeti z izzivi, ki jim jih prinaša življenje. Znani so tudi po svojem vročekrvnem temperamentu, kar je za partnerja lahko zelo velika težava. Če res ni pomembno, se z njimi ne spuščajte v debato, saj se bo skorajda zagotovo končala s prepirom. Ovnu prepustite vajeti – če tega niste pripravljene storiti, se zvezi z njim raje odpovejte. 

Bik: Potrebujem te
Biki so predani družini in tradiciji. So tudi trmasti, kar ni vedno slabo. Za svojega partnerja želijo poskrbeti in jim omogočiti lagodno življenje. Biki so tudi zelo zaščitniški in vse, kar si želijo, je to, da bi se počutili cenjene.

Dvojčka: Poskusiva!
Če ste v zvezi z dvojčkom, ste verjetno opazili, da sovražijo tišino. Dvojčki se radi pogovarjajo, zato zelo hitro sklepajo nova prijateljstva. Ljubijo zabavo in pustolovščino, zato si ob sebi želijo nekoga, ki bo tako spontan, kot so oni. Bodite pripravljeni poskusiti kaj novega. 

Rak: Potrebujem te
Raki so zelo občutljivi in čustveni. Zavedati se morate, da bodo že majhne stvari pri njem sprožile velika čustva. Njihove misli se ves čas vrtijo okoli ljudi, ki jih imajo radi. Zanje bi naredili vse, zato si tudi želijo slišati, da jih potrebujete 

Lev: Najboljši si
Ponosni in pogumni. Prepričani so, da lahko naredijo vse, in to s stilom. Ob sebi potrebujejo osebo, ki jih bo občudovala in z njimi ravnala kot s kraljem. Če boste uspešno "masirali" njegov ego, vam bo jedel iz roke, vas obsipaval z ljubeznijo in darili. 

Devica: Za vedno bom tvoja
Devičnik se bo vsega loteval zelo organizirano. Imajo zelo visoke standarde. Ko najdejo žensko, za katero verjamejo, da je vredna njihovega časa in energije, se bodo potrudili za resno zvezo. Seks za eno noč jih ne zanima. Želijo si partnerja, s katerim bosta srečno živela do konca svojih dni. 

Tehtnica: Dopolnjuješ me
Tehtnice se bodo konfliktu poskušale izogniti za vsako ceno. Ker si želijo harmonije, so pripravljeni sprejemati kompromise. Ob sebi si želijo partnerja, na katerega se lahko zanesejo in ki se jim bo predal z dušo in telesom. Najbolj srečen bo, če bo imel občutek, da vas dopolnjuje. 

Škorpijon: Podpiram te
Ker so zelo strastni, imajo mnogokrat občutek, da se borijo s svetom. Iščejo partnerja, ki jih bo podpiral in jim pomagal. Če bodo imeli občutek, da jim brezpogojno stojite ob strani, vam bo poklonil srce. 

Strelec: Odpotujva
Največji pustolovec zodiaka. Strelci so ves čas na preži za novimi izkušnjami. Bojijo se rutine, dolgočasja. Strelec živi v sedanjosti, življenje z njim je polno zabave in razburljivih trenutkov. Potrebuje žensko, ki ima rada potovanja in nove izkušnje. 

Kozorog: Poskusi!
Kozorogi so zelo delavni. Osredotočeni so na logiko, dejstva, podatke. Postavljajo si nemogoče cilje, ki pa jih na koncu na začudenje vseh dosežejo, saj so pripravljeni zanje garati. Vizija prihodnosti jim je pomembna, zato ob sebi vidijo le ženske, ki imajo iste vrednote. 

Vodnar: Ob tebi sem
Edinstveni, samostojni in včasih samosvoji. V ženski morajo najprej prepoznati prijateljico, šele nato ji bodo poklonili srce. Zaupanje jim je namreč zelo pomembno. 

Ribi: Ljubim te
So ljubeči, radodarni, optimistični. Sanjajo o pravljični ljubezni. Če si želite zveze z moškim, ki je rojen v tem znamenju, mu odprite srce. Povejte mu, kaj čutite. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.