Magazin > Odnosi in prosti čas
27730 ogledov

Ta tri znamenja veljajo za najslabše soproge

seks, žalost, spor, prepir, ljubezen
Ali obstajajo moški, ki enostavno niso ustvarjeni za zakon? Če gre verjeti astrologiji, žal obstajajo. Moški rojeni v teh treh astroloških znamenjih namreč niso rojeni pod zvezdo srečnega zakona.

Devica
Moški rojeni v znamenju device so ljubosumni in negotovi, a to na začetku veze zelo dobro skrivajo. Ko mine začetno obdobje, pokažejo svoj pravi obraz, ki je poln manipulacij in nadzorovanj. 

Bik
Biki bodo namesto stabilne veze in otrok vedno izbrali kariero. Raje ostajajo v službi pozno v noč, kot da bi najdražjo odpeljali na večerjo ali se z njo mečkali na kavču. Svojo izbranko zasipavajo z darili in komplimenti, a tistega najpomembnejšega, časa, ženski svojega življenja nikoli ne bodo poklonili dovolj. 

Ribi
Moški rojeni v znamenju rib se vedno ujamejo v strupena razmerja. So polni razumevanja in zelo čustveni, tako da so tako rekoč  popolni partnerji, a na žalost vedno privlačijo napačne osebe, ki ne cenijo njihovih kvalitet. Zvesti kot so, so krivi tega, da pogosto ranijo sami sebe, zaradi česar so z novimi partnerji zelo negotovi. 

Komentarjev 7
  • Lovebites 12:45 13.junij 2018.

    Ana,tebi ne more pomagat vec noben cudez.Ti si prfuknjena in psihicno neuravnovesen osebek.A se sploh zavedas,kaj pises?Po moje si ti po horoskopu mentalno bolna oseba.Ker iz dneva v dan presegas meje kretenizma.Prav tako tisti,ki dovoljujejo objavo takih zadev.

  • nergač 10:53 13.junij 2018.

    Ko že mislim, da sem prebral največje oslarije, me te mlade nadebudnice, ki se rade izdajajo za novinarke spet presenetijo...

  • leonardo 07:49 13.junij 2018.

    Zakaj naj bi bili takšni le moški? Jaz poznam takšne ženske in verjamem, da so ta znamenja ustvarjena za samsko življenje!

Sorodne novice