Magazin > Odnosi in prosti čas
4889 ogledov

Ta tri astrološka znamenja v postelji rada dominirajo

seks Shutterstock
Ste med njimi?

Ste med rjuhami tisti, ki vodite igro ali se raje prepustite? Mnoge stvari so menda zapisane v zvezdah, med drugim tudi to, katera znamenja so med vročo akcijo najbolj strastna in rada prevzamejo pobudo …

Škorpijon
Škorpijonom domišljija dela na polno, svoje spolne fantazije pa si vedno tudi uresničijo. Po navadi so fantazije tako nore, da drugi niti pomislili ne bi na njih. Poleg tega škorpijoni točno vedo, kaj njihovim ljubimcem ali ljubimkam prija, zato z veseljem vodijo igro. 

Orgazem Magazin Poklonite mu orgazem, ki ga ne bo pozabil

Oven
Ovni imajo radi premoč in se vedno obnašajo, kot da imajo v vsaki situaciji vse pod nadzorom. Pri ovnih je med rjuhami vedno divje. So zelo gotovi vase in odprti za novosti. Od vseh astroloških znamenj so najzvestejši uporabniki seksualnih igračk. 

Bik
Čeprav biki niso tako divji kot ovni in škorpijoni, pa so zato toliko bolj strastni. Bik je nesebičen ljubimec, ki obožuje nadzor, na prvem mestu pa mu je še vedno dobro počutje ljubimke ali ljubimca, da se mu ta le prepusti, preda in uživa. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.