Magazin > Odnosi in prosti čas
1702 ogledov

Poklonite mu orgazem, ki ga ne bo pozabil

Orgazem Profimedias
Katapultirajte ga v orgazmična nebesa.

Mnogi so prepričani, da se za moško spolno zadovoljitev ni treba posebej potruditi, saj naj bi jih že rahel piš vetra po družinskih draguljih popeljal v nebesa, a zadeva ni tako enostavna. Obstaja orgazem in obstaja ORGAZEM. Če želite svojemu korenjaku podariti noč, o kateri bo pripovedoval svojim vnukom (no, morda ne ravno vnukom, zagotovo pa cimrom v domu za ostarele), se bo treba malce bolj potruditi.

Predstavljamo vam pet trikov, ki ga bodo popeljali v višave.

1. Večer, ko je on kralj
Najnovejše raziskave razkrivajo, da moški v orgazmu vidijo "nagrado za dobro opravljeno delo“. Delo v tem primeru predstavlja zadovoljitev partnerke. Njihova nesebičnost je zares dobra novica za ženske, zanje pa malo manj, saj so menda zaradi tega pod pritiskom. Namesto, da bi se osredotočali na obojestransko zadovoljstvo in v seksu uživali, zanje spolnost vse pogosteje predstavlja dirko do ženskega orgazma. Pomembno je, da se pred spolnim odnosom sprostijo. Pripravite mu nepozaben večer. Pričakajte ga s kozarcem vina in slastno večerjo, oglejta si film po njegovi izbiri … Dajte mu vedeti, da je on nocoj kralj in da mu ni treba misliti na nič. Kadar je moški sproščen, je njegov orgazem bolj spontan in močnejši. Bodite prepričani, da vam bo "dobroto“ povrnil.

2. Raziskujte nepoznano
Ženske se mnogokrat pritožujejo nad kratko predigro, ne zavedajo pa se, da so za to krive tudi same. Tudi moški si želi pozornosti in poljubov po vsem telesu, še zlasti pa po vratu, bradavicah in ritnici. Preizkusite kaj novega. Med oralnim zadovoljevanjem, na primer, ne ignorirajte testisov. "Ženske preveč skrbi, da smo tam preveč občutljivi. Jaz pa komaj čakam, da se odmakne od standardne poti,“ pravi 32-letni Alen. Ste že kdaj slišale za moško točko F? Nahaja se na spodnji strani penisa, tik pod glavico. To mesto je zelo občutljivo in zato idealno za draženje s konico jezika.

3. Sladko mučenje
Moškega držati na robu orgazma je težko, je pa izvedljivo. Ko začutite, da je tik pred izbruhom, se ustavite ali spremenite ritem. Dlje, kot bo čakal na nagrado, slajša bo.

4. Nenapovedan "napad"
Večkrat na dan mu povejte, da ga čaka vroča noč. K vam bo prišel tako vzburjen, da bo vaš večer zagotovo spektakularen, še bolj vroče pa bo, če ga boste brez opozorila "napadli“. Presenetite ga z brzakom ali seksom na neobičajnem mestu. Adrenalin bo poskrbel za orgazem, o katerem bo razmišljal še lep čas.

5. Kdaj ga je treba pustiti pri miru
Eksperimentirajte, ko je na poti do orgazma ali po orgazmu, med ejakulacijo pa za to ni pravi čas. Novi ali hitri gibi lahko zmotijo njegovo koncentracijo in zmanjšajo užitek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.