Magazin > Odnosi in prosti čas
1144 ogledov

Pet razlogov, zakaj se znebiti moškega, ki ni prepričan v vajino zvezo

seks, žalost, spor, prepir, ljubezen
"Lahko čakate, da si premisli, lahko pa si premislite in ga ne čakate več,“ pravi strokovnjak za zmenkarije.

Matthew Hussey, britanski guru za zmenkarije, ki ženskam na svojem YouTube kanalu razkriva skrivnosti zapeljevanja in delovanja moških možganov, pravi, da je velik oboževalec besedice "ne“.

Četudi se njegova predavanja vrtijo okoli teme, kako osvojiti moškega oziroma kako osvojiti nazaj nekdanjega partnerja, je sedaj sestavil seznam razlogov, zakaj se je moškega, ki ni prepričan v svojo zvezo in v čustva do partnerke, bolje čim prej znebiti.   

1. Vi morate narediti to, česar on ni sposoben
Hussey pravi, da se bo moški v vaš objem vračal v trenutkih šibkosti, ko bo potreboval pozornost, in takrat se bosta imela zelo lepo. "V svojih močnih trenutkih, pa se bo spraševal, ali ste pravi zanj. S takšnim moškim boste ujeti v zanki in bolečina se bo vračala in vračala. Vsakič, ko boste že mislili, da ste jo premagali, se bo vrnila. Vi morate zvezo prekiniti, ker obstaja velika verjetnost, da je on nikoli ne bo.“

2. Čaka vas nekdo, ki bo prepričan, da ste prava ženska zanj
S tem, ko čakate, da bo vaš partner spoznal, da ste ženska njegovega življenja, zapravljate čas, ki bi ga lahko preživeli z nekom, ki v to ne dvomi.

3. Življenje je prekratko
"Ko boste našli pravega, boste takoj začutili, da v tem življenju ne bosta imela dovolj časa, da bi si izkazala vso ljubezen, ki jo čutita. Zakaj bi torej ta dragoceni čas zapravljali z nekom, ki ni prepričan v vas?"

4. Ko je z vami, ne daje vsega od sebe
Kadar je moški poln dvomov, se bo držal nazaj. V zvezo ne bo vlagal čustev, časa, tudi naklonjenosti vam ne bo izkazoval na način, kot bi vam jo izkazoval v primeru, da bi bil v svojo ljubezen do vas prepričan. Dobivate le drobtinice, tudi v trenutkih, ko imate občutek, da je vse lepo. "To je žalitev,“ pravi Husssey.

5. Zveza je že dovolj težka z nekom, ki je prepričan v svoja čustva do vas
Tudi v najbolj popolni zvezi se pojavijo težave. Tudi zanjo se je treba truditi vsak dan, ne bi pa se smeli truditi za partnerjeva čustva, temveč le za to, da smo najboljša različica sebe. "Če se morate v odnosu truditi, da ste nekomu dovolj, vas bo to čez čas pošteno izmučilo. V odnosu (zvezi) bi moralo biti dovolj, da smo takšni, kot smo v resnici.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice