Magazin > Odnosi in prosti čas
9731 ogledov

Horoskop odkriva, kateri moški vam bo zlomil srce

strto srce
Obstajajo veze, ki niso kot iz pravljice. Morda vam zvezde razkrijejo, zakaj je tako …

Ribi
Ste kreativni in premišljeni, zato vas zelo jezijo moški, ki so rojeni v znamenju strelca, glasni in vedno željni pozornosti. Za harmonično ljubezensko vezo strelci za vas nikakor niso dober izbor. 

Oven
Ste zelo ambiciozni in brez velikih naporov dosežete želeno. Moški rojen v znamenju dvojčka vas bo z, po vašem mnenju, brez smiselnim razmišljanjem onesrečeval in oddaljil od vaše začrtane poti.

Dvojčka
Ste živahni in komunikativni, v vezi z introvertirano in pasivno ribo bi se težko znašli. 

Rak
Prijazna, tankočutna in romantična duša kot ste, bi na dolgi rok težko shajali s temperamentnim škorpijonom. 

Lev
Kot samozavestna levinja, ki obožuje pozornost in ne mara, da ji kdo ukrade šov, bi se z moškim, ki je prav tako rojen v znamenju leva, neprestano borili za mesto pod žarometi. 

Devica
Ste zelo organizirani, urejeni in neprestano v rahlem stresu. Ko vam nekdo servira vaše slabosti, kot bi storil moški v znamenju device, znorite, kar pa ni dober temelj za srečno vezo. 

Tehtnica
Noben drug znak ne premore toliko resnice in poštenja. Ko napravite napako, jo tudi popravite, kar pa je pravo nasprotje od moških, rojenih v znamenju ovna. Ravno zaradi tega se te dve znamenji ne ujemata najbolje. 

Škorpijon 
Sanjavi vodnar na smrt jezi temperamentne škorpijonke, ki stojijo z obema nogama trdno na tleh. Takšna veza bi bila prežeta s prepiri in nesoglasji. 

Strelec
Ženske rojene v znamenju strelca so živahne in željne avanture. Želijo osvojiti svet, njihov neposreden način komunikacije pa ne odgovarja rakom, ki se zaradi tega neprestano počutijo užaljene, kar strelke zagotovo omejuje. 

Kozorog
Zavedate se svojih obveznosti in ste zelo odgovorna oseba. Z nezanesljivim moškim, rojenim v znamenju tehtnice, bi težko našli skupni jezik. 

Vodnar
Biki, ki vedno spoštujejo pravila in imajo strogo organizirano življenje, gredo zelo na živce svobodomiselnim vodnarkam. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.