Magazin > Odnosi in prosti čas
3016 ogledov

Kaj pomenijo vaše erotične sanje?

Seks Shutterstock
Vsi včasih sanjamo kakšne divje sanje, a vaše erotične sanje nimajo nikakršne veze s seksom v budnem stanju, pravi psiholog in strokovnjak za sanje dr. Ian Wallace.

Če sanjate, da varate soprogo/soproga
Take erotične sanje pogosto nakazujejo na pomanjkanje zaupanja, a ne v vaš zakon, pač pa v svojo lastno privlačnost, saj v življenju doživljate nekaj, kar je omajalo vašo samozavest. Prav tako je to znak, da od ljudi okoli vas pričakujete preveč pozornosti in potrditve. 

V sanjah imate homoseksualen odnos (ali obratno)
Postali ste zelo samozavestni, zadovoljni s svojim telesom in tolerantni do svojih prepričanj in vrednot. Prav tako je to lahko refleksija vaše avanturistične plati v odnosu, starševstvu ali službi. 

ljubezen Magazin Obstajata dve vrsti moških udov! Poznate razliko?

Seks z osebo brez obraza
Obraz simbolizira identiteto. Če v sanjah občujete z osebo brez obraza, to pomeni, da vas v življenju nekdo stalno izziva in vam nagaja, a še niste odkrili, kdo. Z drugimi besedami, to je namig, da ugotovite, kdo vam spletkari za hrbtom. 

Seks z najboljšim prijateljem/prijateljico
Do takšnih sanj pride, kadar v resničnem življenju uživate v določenih osebnostnih lastnostih, ki jih ima vaš najboljši prijatelj ali prijateljica.

seks, spolnost Magazin Kaj njegov najljubši položaj pove o čustvih do vas

Če doživite orgazem v spanju
Zdi se vam, da ste v spanju doživeli čisto pravi orgazem. Otrdel ud, povečana vlažnost … to se lahko zgodi tako moškim kot ženskam. V fazi REM lahko pride do vzburjenja in če se to zgodi takrat, je mogoče vse …

Seks s sodelavcem/sodelavko, ki ga/jo ne prenesete
To lahko pomeni samo eno. In sicer, da ste ljubosumni na nekatere njegove/njene talente in frustrirani, ker je v nečem boljši/boljša od vas. 

Seks z zvezdnikom ali zvezdnico
Sanjate o Bradleyju Cooperju, Ronaldu ali Kim Kardashian? To je le znak, da ste, tako kot večina slavnih, v resničnem življenju v nečem zelo dobri. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice