Magazin > Odnosi in prosti čas
9715 ogledov

3 poze, ki jih moški sovražijo

seks Shutterstock
Da se razumemo, moški uživajo v vseh položajih, ampak recimo, da teh treh ne bi prav nič pogrešali, tudi če na njih povsem pozabite.

Seks v kadi
Večino moškim je neudoben. Prostor je majhen, trd in drsi, a ne na pravih mestih, saj voda ni ravno primeren lubrikant. Če sta prenisko, se lahko potopite, če je previsoko, mu grozi, da se bo udaril v pipo. Tuš kabina? Podobno, plus tveganje, da poletita skozi steklo. Avč!

ljubezen Magazin Obstajata dve vrsti moških udov! Poznate razliko?

Seks v stoje
Oh, najljubša poza filmskih ustvarjalcev. Ko v filmu želijo prikazati najbolj strasten in divji seks, je v stoje in ob zidu obvezen položaj. Ženske pri tem nimajo nič proti, saj je poza zelo seksi, a od moškega zahteva precejšnjo fizično pripravljenost, saj morajo držati vso težo svoje partnerke. S časom to postane vse teže in težje.

ljubezen Magazin Moški o tem, kaj si od žensk med rjuhami zares želijo

Žlička
Morda je ženskam težko verjeti, a ta poza, ki je nekaj med seksom in crkljanjem, moških ne navdušuje preveč, saj niso tako sentimentalni. Zakaj jo prav vsi ne obožujejo, je precej enostavno pojasniti. Vemo, da so moški vizualni tipi, ki uživajo v pogledu na žensko ali na svoje "nastope", v žlički pa je bolj malo za videti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.