Magazin > Odnosi in prosti čas
6523 ogledov

Moški o tem, kaj si od žensk med rjuhami zares želijo

ljubezen
Tako boste svojega ljubimca v spalnici spravili ob pamet!

Moški dobro vedo, kaj jim godi in kaj ne. Nekaj korenjakov je o tej temi spregovorilo za portal zadovoljna.hr.

1. Privoščite mu lep razgled
"Moški smo vizualna bitja, zato ljubimo položaju, v katerih vidimo vse, kar se dogaja. Moja žena me niti ne vpraša več, kateri položaj mi roji po glavi, saj ve, da so mi najbolj všeč poze, v katerih vidim njeno telo.“ Tomislav (42)

2. Presenetite ga
"Nekoč me je dekle na počitnicah odpeljalo na skrito plažo in mi poklonila nepozabne trenutke. Ne pravim, da morate ves čas početi stvari, zaradi katerih vas lahko aretirajo, zagotovo pa ljubimo presenečenja.“ Zlatko (33)

3. Pokažite mu, česa si želite
"Z veseljem sprejemam ukaze. Obožujem, ko mi dekle pokaže, česa si želi, kaj ji ugaja … Seksi je, ko prevzame vajeti v svoje roke in sem jaz tam, da ji ugodim.“ Marko (29)

4. Bodite glasni
"Verjeli ali ne, moški so v postelji, četudi vedo, kaj počnejo, pogostokrat negotovi. Zato je pomembno, da dobivamo glasovne potrditve, da ženska uživa.“ Jakov (39)

5. Glejte ga v oči
"Všeč mi je, ko me v ključnih trenutkih pogleda v oči. V tem je nekaj neverjetnega, kar me vzburja.“ Siniša (32)

6. Pokažite veselje
"Ne obstaja nič hujšega kot nezainteresirana ženska. Ti delaš in delaš, z druge strani pa ni nobenega sodelovanja. Želim videti vsaj malo veselja.“ Lovro (40)

7. Prižgite luč
"Ženske se ves čas obremenjujejo s tem, ali so njihove noge dobro obrite, ustvarjajo dramo zaradi trebuha … Nam je vse to nepomembno. Tega ne opazimo. Vzburi nas dogajanje in uživati želimo v telesu svoje partnerke." Krešo (35)

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.