Magazin > Odnosi in prosti čas
3695 ogledov

Kaj njegov najljubši položaj pove o čustvih do vas

seks, spolnost
Če vaš moški obožuje misijonarski položaj, vam čestitamo, saj se je to znak, da se nanj lahko zanesete tudi v vsakdanjem življenju. Preverite, kaj njegov najljubši položaj pove o tem, kaj čuti do vas.

Pasji položaj
Če ves čas sili v položaje, med katerimi si ne zreta v obraz, kot je na primer pasji položaj, vas ne želi spustiti v svoje srce. Če se še tako trudite, da bi njegova čustva izbrskali na plano, je dejstvo, da on tega noče ali ne zmore. 

Misijonarski položaj
Moški, ki obožujejo misijonarski položaj so zadetek v polno, tako med rjuhami kot v življenju. Taki moški stvari ne počnejo na pol in se vedno na polno podajo v vezo. So strastni, nežni in zanesljivi. Pravi ljubimci iz sanj!

seks, ljubezen Magazin Te spolne prakse ženske obožujejo

Položaj žlice
Moški, ki dajejo prednost temu položaju, točno vedo, kaj je njihovi partnerki všeč. S seksualno bližino ji želijo pokazati svojo čustveno intimo. Taki moški vas zelo čutijo. 

Od zadaj
Če je rad za vami, gre za zelo samozavestnega moškega, s katerim vam ure strasti ne bodo ušle. Po drugi strani pa je tak moški zelo rezerviran v vsakodnevnem življenju. Očesnemu kontaktu se izogiba, ker se težko čustveno odpre in s takim moškim boste težko imeli toplo in iskreno vezo. 
Seks Magazin Pozabite na položaj 69, preizkusite raje 77!

Položaj jahača
Kar 53 odstotkov moškim naj bi bil položaj "ona zgoraj" najljubši. Moški ženske radi vidijo v tem položaju, saj so končno ugotovili, da ženske v tem položaju lažje doživimo orgazem. In, če mu je pomemben vaš orgazem, to o njem pove skoraj vse. Da ni sebičen, da rad poskrbi za vas in da mu vaše zadovoljstvo pomeni zelo veliko. 

Crtljanje po seksu
Kako se vas dotika po vroči akciji, veliko pove o njegovih čustvih do vas. Če po seksu rad poleži na trebuhu ali boku in vas z eno roko objema, imate zelo pozornega moškega, ki mu ni vseeno za vas in se v vajini vezi počuti odlično. Še večji pokazatelj povezanosti pa je stik z glavama, ki je znak najvišje naklonjenost in povezanosti, pravijo strokovnjaki za telesno govorico. 

Če vam obrne hrbet ali se uleže stran od vas, je to jasen znak, da se z vami ne zmore ali noče čustveno povezati.

 

Komentarjev 2
  • perhan63 22:45 17.maj 2018.

    kakšna je razlika med pasjim in od zadaj...ana verjetno tebe nekdo u glavo...

Sorodne novice