Magazin > Odnosi in prosti čas
7448 ogledov

Ta tri znamenja le s težavo prebolijo bivše

ženska moški šepet šepetanje
Moški rojeni v teh astroloških znakih potrebujejo celo večnost, da si iz glave izbijejo bivšo ljubezen.

Rak

Za moške rojene v znamenju raka so razhodi prava nočna mora in zelo težko se osvobodijo nekdanje veze. V vezo zelo veliko vložijo in sanjajo o tem, da bodo s svojo ljubeznijo za vedno. Ker težijo k varnosti, se težko ločijo od ljubljene osebe. Njihova senzibilna in romantična duša bo na nek način vedno idealizirala njihovo prvo ljubezen. 

Lev

Moški rojeni v znamenju leva svojega srca ne poklonijo zlahka, a ko se zaljubijo, bodo za svojo partnerko naredili absolutno vse in si z njo želeli preživeti celo življenje. Po koncu veze se težko navadijo na to, da ne bo vse tako kot prej. Zaradi strahu pred tem, da ne bi bili ponovno prizadeti, se težko odločijo za novo vezo in kar naprej sanjarijo o dobrih starih časih z nekdanjo partnerko. 

Strelec

Veza s tako svobodomiselnim moškim kot je strelec, ni enostavna. Čeprav se hitro zaljubi, se težko odloči za resno vezo. Prva ljubezen, ki je ne bo nikoli pozabil, je nanj naredila velik vtis. Ona je bila ustvarjena zanj (pa čeprav je imel z njo enake težave kot jih ima z vami). 

Komentarjev 2
  • Lovebites 11:24 23.junij 2018.

    Ancka,pojdi se zdravit,dobronameren nasvet.Saj razumem.. idiotski zmazek objavijo,nekako se moras prezivljat.Ampak si pa psihicno motena,tvoje kreature so odraz tebe.Ker toliko prf..... ne more biti nihce,da pise take kretenizme.Urednik pa je katastrofa,da to pusti objavljat.