Magazin > Odnosi in prosti čas
8664 ogledov

To so temne plati astroloških znamenj

horoskop
Kdo je nagnjen h kritiziranju, koga razjeda ljubosumje in kdo je izjemno sumničav?

Oven
Ovni so zelo impulzivni in trmasti, zaradi česar jih je tudi s trdnimi argumenti težko prepričati o nečem. Do ljudi, ki se jim zamerijo, znajo biti zelo agresivni. 

Bik
Biki so izredno trmasti in hodijo po poti, za katero so se odločili, ne glede na to, kaj meni okolica. Ker želijo varnost, so zelo materialno usmerjeni in vedno razmišljajo o prihodnosti. 

Dvojček
To je znamenje, ki se ne zna zabavati, saj imajo cel kup skrbi. Težavo imajo z izpeljavo stvari do konca, saj jih hitro kaj zmoti. 

Rak
Raki so zelo sumničavi. Včasih so pretirano črnogledi. Zaradi njihove preobčutljivosti mora njihova okolica paziti, kako ravna v njihovi prisotnosti. 

Lev
Levi so izredno sebični, arogantni in ljubosumni na vsakogar, za katerega mislijo, da je boljši od njih. 

Devica
Device želijo, da je vse popolno. Ni jim všeč, ko jim ljudje delijo nasvete in kritizirajo ljudi, ki imajo drugačno mnenje. So eno najbolj brutalnih znamenj.

Tehtnica
Tehtnice zelo hitro spreminjajo svoje mnenje. Lahko so leni in pozabljajo, da je najpomembnejša notranja lepota. 

Škorpijon
Škorpijon so zelo ljubosumni in skrivnostni. Radi manipulirajo z ljudmi, da dosežejo, kar želijo. 

Strelec
Strelci se osredotočajo na nalogo, ki jo opravljajo, zato jim zmanjkuje časa za druge stvari. Očitajo jim, da ne znajo biti hvaležni za stvari, ki jih imajo. 

Kozorog
Kozorogi so izredno trmasti, kar je lahko posledica njihovega črnogledega pogleda na svet. Čeprav ne bi rekli, so lahko tudi zelo sramežljivi. 

Vodnar
Vodnarji so zelo nepredvidljivi. Včasih so odnosi z njimi preprosti, a se že v naslednjem trenutku lahko močno poslabšajo. 

Ribi
Ribe preveč idealizirajo vse okoli sebe, zato so pogosto razočarani, ko ugotovijo, kako je v resnici. Pogosto se poskušajo otresti odgovornosti, ko se v njihovem življenju dogajajo spremembe. 
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.