Magazin > Horoskop in Numerologija
5297 ogledov

Te značilnosti vašega astrološkega znaka odbijajo moške

ženska jok
Katere so tiste značilnosti vašega astrološkega znaka, ki moške spravljajo ob živce?

Oven
Ovni rabijo neprestano dogajanje in sovražijo rutino. S svojim nemirom lahko hitro odženejo potencialnega partnerja. 

Bik
Ženske rojene v znamenju bika se rade o vsem odločajo same. Mišljenje drugih jih ne gane, kompromis pa je za njih najbolj strašna stvar na svetu.

Dvojčki
Dvojčice imajo telefon prilepljen na dlan. Fotografiranje, Instagram, branje tračev in surfanje po medmrežju, njihova odvisnost od pametnega telefona moške spravlja ob pamet. 

Rak
Ženske rojene v znamenju Raka so rojene za zvezo. Vendar lahko s svojim pokroviteljskim in posesivnim odnosom moške zelo hitro spravijo v beg.

Lev
Levinje vedo, da so sijajne in to tudi rade pokažejo, zaradi česar pa lahko delujejo bahavo. Nesigurni moški bodo zato hitro odnesli pete.

Devica
Device ljubijo nadzor in rade pretiravajo z redom, delom in disciplino. Najraje bi preuredile in počistile vsako stanovanje, v katerega pridejo. A nekateri moški to lahko vzamejo kot vdor v osebni prostor.

Tehtnica
Tehtnice so znane po tem, da se težko odločijo. Najraje si puščajo vse možnosti odprte, a na dolgi rok to ljudi v njihovi okolici lahko zmoti. 

Škorpijon 
Ženske rojene v znamenju škorpijona iz muhe rade naredijo slona. Že ena napačna beseda jih lahko spravi iz tira, kar moške rado prestraši. 

Strelec
Ženske v znamenju strelca se zelo hitro zaljubijo, a se hitro počutijo kot da jih nekdo duši in rabijo veliko svobode. Težko se vežejo na nekoga, zato moški pogosto obupajo nad njimi. 

Kozorog
Spontani izlet za konec tedna? To je za kozoroginje misija nemogoče. Vse morajo načrtovati tedne v naprej, s svojo nespontanostjo pa znajo potencialnega partnerja spraviti ob živce. 

Vodnar
Vodnarji bi najraje preizkusili vse, ne glede na to, kako noro je. Moški, ki niso dovzetni za vedno nove stvari, vodnark ne bodo dohajali. 

Ribi
Rib so zlo nepredvidljive. V nekem trenutku bi svojemu moškemu posvetile ves čas tega sveta, nato pa iznenada potrebujejo svoj mir. Moški pa se zelo težko soočajo s tako hitrim menjavanjem razpoloženja. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.