Magazin > Odnosi in prosti čas
21603 ogledov

Je vaša izbranka rojena v tem znamenju? Poročite se z njo!

seksi ženska, seks Profimedias
Če ste v zvezi z žensko, ki je rojena v enem od teh treh znamenj, vam je padla sekira v med.

Pred temi ženskami moški najraje padejo na kolena.

Rakice
Ženske, rojene v tem znamenju, do svojega partnerja gojijo zelo močna čustva. Ljubijo ga brezpogojno in zanj bodo naredile vse. Nagnjene pa so k dramatiziranju, a to bodo moški spregledali, saj se zavedajo, kakšen zaklad so našli. Rakicam je ljubeč in topel dom zelo pomemben. Ponavadi so spretne kuharice, ki svoje najbližje rade razvajajo s kulinaričnimi mojstrovinami. So zelo skrbne in ljubeče matere. Otroci bodo pri njej na prvem mestu.

Levinje
Levinje so močne, sposobne in ostre ženske. Ne bodo se zaljubile v "navadnega“ moškega. Ob sebi potrebujejo osebo, ki ji bo na vseh področjih kos. So mojstrice zapeljevanja in izjemno šarmantne. Partnerju so zelo predane. Njihova ljubezen je zelo intenzivna in nesebična. Za svojo družino se bo borila kot prava levinja. Pravijo, da so ženske, ki so rojene v tem znamenju, zelo zabavne mame.

Ovnice
So močne, nepopustljive, za svoj cilj bodo naredile vse. In ravno ta njihova samozavest moške magično privlači. Če ste bolj mirne narave, ona ne bo prava za vas. Potrebuje namreč partnerja, ki jo bo zabaval. Na vaše družabno življenje bo imela pozitiven učinek. Iz svojega partnerja zna izvleči dobre plati. Zaradi nje boste močnejši in odgovornejši. Kot matere so nepristranske in stroge. Svoje otroke bodo vzgojile v vodje.

 

Komentarjev 3
  • leonardo 09:40 30.junij 2018.

    Nič ne pomaga, nobeno znamenje!!! Danes ženske, pa naj bodo rojene ne vem v katerem znamenju, lahko v tistem, ki ga še niso odkrili, ne bodo moškim prale, kuhale in pospravljale. Definitivno ne!!!! Danes vse to delajo moški. Ženske sedijo, ...prikaži več so uspešne v poslu, doma pa se pustijo " pedenati"! No izzivam ženske, da me demantirajo, ha,ha,