Magazin > Odnosi in prosti čas
7617 ogledov

Pet znakov, da obožuje seks z vami

Seks Shutterstock
Vas skrbi, ali ga še vzburjate? Teh pet znakov dokazuje, da sta še vedno kraljica njegovega srce in rjuh!

Prevzame pobudo
Kdo je pri vama glavni pobudnik za vroče igrice? Ga morate skoraj vedno moledovati, da se vas usmili ali vam da jasno vedeti, da se vam ne more upreti? Če slednje, potem vas nima kaj skrbeti. Moški, ki da pobudo, zagotovo uživa v vroči telovadbi z vami!

Odprt je za vse
Dlje kot sta v vezi, bolj si zaupata in bolj pogumna sta pri razkrivanju svojih želja. Če je odprt za to, da preizkušata nove poze, trike in kraje za seks, potem ste lahko prepričani, da v seksu z vami uživa in da se veseli, kaj novega in strastnega mu še lahko pričarate.

Nima potrebe po pogovoru o seksu
Seks ni tema vajinih pogovorov, ker je z njim zadovoljen in nima kaj dodati. Skrbi vas lahko takrat, ko se o količini ali trajanju spolnih odnosov začneta pogajati.

Crtlja se z vami
Pa ne po seksu, to, da on zaspi, ko bi se vi še crtljali, ne igra nobene vloge. Gre za to, da vam nežnosti izkazuje tudi izven postelje. Če so dotiki in poljubi na dnevnem redu, potem ste lahko prepričani, da si vas želi.

Vzame si čas za vas
Otroci, obveznosti, služba, časa za spolne užitke ni ravno veliko, čeprav bi si ga mogli vzeti. Dejstvo pa je, da če proste sobotne večere raje preživlja s prijatelji kot z vami, je jasno, kje so njegove prioritete. Moški, ki si vas želi, si bo za vas in intimnost z vami vzel čas in to postavil pred vse ostalo.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice