Magazin > Odnosi in prosti čas
955 ogledov

Kako partnerju predstaviti erotično igračko, da ne bo zbežal?

Erotične igračke Venera Shop
Dogajanje med rjuhami lahko popestrite tudi z erotičnimi igračkami, a pred tem je dobro preveriti, kaj si o tem misli vaš partner, da ga ne preplašite …

Vibrator je tista erotična igračka, ki je pri ženskah med najbolj priljubljenimi, z malo domišljije pa lahko dogajanje popestri tudi kadar ste v dvojini. Če boste idejo predstavile na pravi način, bodo verjetno za tudi tisti najbolj staromodni ljubimci. 

Dajte mu vedeti, da ga vibrator ne more nadomestiti

Eden od glavnih moških pomislekov glede erotičnih igračk, je ta, da si želite popestritve, ker vas on ne zadovolji dovolj dobro. Razložite mu, da erotični pripomočki niso nadomestilo za pravo stvar in da je to tako kot bi primerjali juho iz vrečke z doma pripravljeno govejo juho. Razložite mu, da so tovrstni  pripomočki namenjeni predvsem spoznavanju lastnih užitkov in da redke srečnice pripeljejo do vrhunca, tako kot jih zna le on. 

Pokažite mu, kako ga radi uporabljajte

Naj bo erotična igračka pripomoček za predigro, kjer mu predstavite, kaj vam je všeč in kako vas pripelje do orgazma. Njega bodo že vaše igrice tako vzburile, da bo komaj čakal, da vas napade. 

Nikar brez predhodnega pogovora/ dogovora

Nikar ga iz omarice na povlecite sredi akcije in brez predhodnega opozorila, saj ga lahko to tako prestraši, da bo vajine akcije hitro konec. Priporočljivo je, da prej malo potipate, ali ga tovrstne igračke sploh zanimajo in mu idejo malo predstavite ter pustite, da vas vpraša, kar ga zanima. 

Kupita ga skupaj

Ni boljšega načina od tega, da vibrator izbereta skupaj. Iz obiska erotične trgovine lahko naredita zabaven dogodek, hkrati pa od prodajalke izvesta vse, kar vaju zanima. Hkrati pa je tam toliko zanimivih pripomočkov, da lahko izveste še marsikaj zanimivega o njegovih spolnih fantazijah. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice