Magazin > Odnosi in prosti čas
3479 ogledov

Pet stvari, ki jih zaljubljeni moški ne bi nikoli naredil

ljubezen
Pazite na te znake.

Če opazite, da vaš partner ali ljubimec počne te stvari, je to lahko znak, da do vas ne goji globljih čustev.

1. Ne odgovarja na sporočila
Če dalj časa ne odgovori na vaše sporočilo ali klic, to ni dober znak. Zaljubljeni moški bo iskal in se trudil za stike z vami. Seveda se lahko zgodi, da ne more odgovoriti v istem trenutku, če pa dalj časa ne odgovori ali pa vam ne zastavi nobenega vprašanja, potem se je treba nad zvezo zamisliti.

2. Potrebuje več časa zase
Močna čustva ga bodo gnala v vašo bližino. Zaljubljeni moški vas bo želel videti čim pogosteje, če pa se izmika zmenkom in potrebuje več časa zase, potem njegova čustva zagotovo niso takšna, kot bi si želeli.

3. Kritizira vas
Nikoli ni zadovoljen z vašo opravo, ni mu všeč, da vas mama tako pogosto pokliče, razburja se, če kosilo ni ob uri na mizi ... Če ves čas najde nekaj za kritiziranje, ta moški ni pripravljen na sprejemanje kompromisov. Če bi bil zares zaljubljen, bi bil bolj toleranten.

4. Z drugimi ženskami preživlja več časa kot z vami
Nič ni narobe s tem, da ima ženske prijateljice, če pa z njimi preživi več časa kot z vami, potem nekaj smrdi …

5. Niste njegova prioriteta
Tudi takrat, kadar ima veliko dela, mora najti čas za vas. Če opazite, da se ne trudi, da bi vas videl, potem si vzemita čas za razmislek, ali je ta zveza res vredna vašega truda.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.