Magazin > VIP
19912 ogledov

Je naš znani glasbenik po ločitvi v objemu nove?

RecycleMan Dalaj Eegol Osebni arhiv
Na koncertu ujet v družbi druge.

Na nedeljskem koncertu Natashe Atlas, ki je razgrela blejski festival Okarina, je užival tudi legendarni slovenski glasbenik Dalaj Eegol, ki je zaslovel kot Ali En, danes pa ustvarja pod vzdevkom RecycleMan. Dalaj je bil dolga leta poročen z multimedijsko umetnico Mirando Rumina, a se je njuno idilično razmerje začetek lanskega leta končalo z ločitvijo. Menda zato, ker si je Miranda še naprej želela življenja v britanski prestolnici, Eegolo pa je vleklo v Ljubljano.

Dalaj Eegol | Avtor: Jan Beguš Jan Beguš

Glasbenika smo odlično razpoloženega ujeli v družbi nove dame, je sveže zaljubljen? "Ne, bil sem v družbi poslovne partnerke, modne oblikovalke, s katero oblikujemo majice. Sem čisto samski in s tem zelo zadovoljen," nam je prijazno odgovoril. Dalaj je ob vrnitvi v Ljubljana ponovno na vrhuncu ustvarjalnosti, in trenutno pripravlja kar štiri nove projekte, a več o njih ni želel izdati, saj pravi, da z njimi še ni tako daleč. Sicer pa bo drugo leto že četrt stoletja, odkar je izdal svoj prvi album, Leva scena.

Dalaj Eegol | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

 

Omar Naber Magazin Je to nova ljubezen Omarja Naberja?

 

Komentarjev 4
  • Sara_Mofflin 18:27 07.avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 dolarjev mesečno... Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za veeč podrobnosti ... Torej sem začel ..... ...prikaži več ........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

  • janez60 11:05 07.avgust 2018.

    Zelo znan glasbenik, pozna ga njegova mama in še teta.

  • perhan63 08:42 07.avgust 2018.

    jst pa za kvazi novinarko

Sorodne novice