Magazin > Odnosi in prosti čas
5722 ogledov

Ljubljenje, ki bi ga morali doživeti vsi

seks, strast, tatu, tetovaža Profimedias
Te štiri spolne prakse so še posebej vznemerljive, zato bi bilo lepo, da bi ji doživeli vsaj enkrat, če že niso na vašem rednem erotičnem meniju.

Seks na hitro oziroma t. i. brzak, ko veste, da nimate veliko časa, a se mu/ ji enostavno ne morete upreti. Na primer, ko se vam že res mudi v službo, a vam pogled uide na nekaj trdega pod rjuho ali pa, ko pripravljate zabavo in je vse nared, čakate le še prve goste … Vznemerljivo, kratko in sladko …

Tajni seks. V službi, na družinskem praznovanju ali med obiskom babice v domu za ostarele, ni ravno prostor in čas, ko bi pomislili na vroče igrice, a ravno to je lahko tista začimba, ki zakuha strasten seks. Kraj in čas, ki je povsem neprimeren in kjer vaju res nihče ne sme zalotiti, vidva pa se na skrivaj izmuzneta. 

seks, moški, presenečenje, ženska Magazin To so vroča vprašanja, na katere je nemogoče odgovoriti

Dogovorjeni seks. Čeprav se sliši dolgočasno, je lahko zelo vznemerljivo, da s svojim partnerjem določita dan in uro, namenjeno vročim igricam. Recimo, v nedeljo dopoldan, ko otroke oddata starim staršem. Ker boste vedeli, kaj vas čaka, se bo pričakovanje in napetost le stopnjevala. Vmes lahko drug drugega podražita s seksi fotografijami ali pa mu podarite erotično igračko, ki bo pač morala počakati do nedelje. Ko bo nastopil dogovorjeni termin, bo že tako napeto, da bosta obleke kar trgala drug z drugega. 

Spravni seks. Ne obstaja slajši način reševanja sporov, od tistega med rjuhami. Po prepiru so strasti na vrhuncu in takšen je tudi seks. Čeprav nekateri pravijo, da s tem težave le pometete pod preprogo, pa to ne drži povsem. Morda je šlo le za trenutno napetost, ki jo je seks lepo sprostil, intima pa vaju je le zbližala in pokazala, kako nepomemben je bil prepir. V primeru večjih nesoglasij, pa prepire le rešite tudi za mizo. 

lepotica, lasje, manekenka Magazin Deset resnic o devicah: V postelji so bomba!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.