Magazin > Bizarno
14009 ogledov

Ti novi erotični trendi so na robu norosti

vibrator Žurnal24 main
Od norih intimnih frizur do elektronskih fitnes trenerjev za vašo spodnjo prijateljico. Domišljija erotične industrije nima meja! To so trenutno najbolj popularni erotični trendi …

Grmiček v obliki vaše najljubše pijače. Črtica, srček ali brazilka so preteklost. Najnovejši trend intimnih pričesk zapoveduje obliko vaše najljubše pijače in kozarca, iz katerega jo pijete. Pa naj bo to martini, pivo, vino ali gin …

Večnamenska erotična igračka. Vibrator, stimulator G točke ali prstan za penis? Nove erotične igračke strmijo k multifunkcionalnosti in temu, da so namenjene tako njej kot njemu.

seks, strast, tatu, tetovaža Magazin Ljubljenje, ki bi ga morali doživeti vsi

Seks igrača, ki vam šepeta umazane reči. Imate radi, da vam med seksom šepetajo umazane stvari, a nimate partnerja? Nič hudega, investirajte v govorečo erotično napravico, ki je pravi hit!

Vaginalni osebni trener. Ko se napravica namesti v vagino, se telovadba lahko prične. Z njo lahko upravljate tudi preko mobilne aplikacije in ima številne pozitivne učinke. Krepi mišice medeničnega dna, kar vpliva tudi na intenzivnost orgazma. 

Seks Magazin Pet znakov, da obožuje seks z vami

Dihalka za oralni seks. Ste ljubitelji oralnega seksa pod vodo, a ne želite, da vaša draga med tem podvigom utone? Sedaj boste prišli na svoj račun, saj je v prodaji posebna erotična dihalka, pri kateri dihate čez nos, usta pa so prosta za ostale vroče vragolije. 

Vibrator po naročilu. Primerno za pare, ki imajo zvezo na daljavo, saj lahko, dobesedno, vlijete vibrator po svoji meri.

Komentarjev 3
  • miki1234 13:45 28.avgust 2018.

    kaj si ti ja nor... kaka raziskava. noro

  • chicar 12:31 28.avgust 2018.

    Kolegici Fetih se lušta ? ;) zakaj ne napišeš kar direktno, vedno se najde nekdo.

Sorodne novice