Svet
9846 ogledov

Vsesplošni preplah zaradi vibratorja

Frankfurtsko letališče
Dogodek na letališču Schönefeld v Berlinu.

Varnostna služba letališča Schönefeld v Berlinu se je odločila evakuirati celotno stavbo, potem ko so bili prepričani, da eden izmed potnikov v svoji prtljagi skriva eksplozivno napravo.

Kot poroča Independent je šlo za lažen preplah, izkazalo se je, da je šlo za vibrator. Potem ko so zaplet rešili, so lastniku dovolili, da nadaljuje svoje potovanje in tudi, da zadrži svojo spolno igračko. Šlo je za 31-letnega moškega, ki naj bi vibrator kupil za darilo svoji partnerki.

Gre že za tretjo popolno evakuacijo na nemških letališčih v zadnjih desetih dneh, zaradi česar so varnostne službe tarča številnih kritik, navaja Independent.

V torek so odpovedali na desetine letov v Frankfurtu; prišlo je do vsesplošne zmede, ko je eden izmed potnikov brez predhodnega varnostnega pregleda uspel preiti na območje za vkrcavanje. Zatem so odpovedali nekaj letov in ponovno pregledovali potnike.

Na letališču v Münchnu so medtem 28. julija odpovedali 300 letov, ker se je ravno tako zgodilo, da je eden izmed potnikov obšel pregled. Več kot 30 tisoč ljudi je moralo spremeniti načrte poti.

Pregled na letališču Izmuznila Svet Ženska v Münchnu se je izmuznila mimo kontrole in povzročila tudi zamudo Adrie trk letal Trk Svet Drama na letališču, prestrašeni potniki od groze kričali

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.