Magazin > Odnosi in prosti čas
5389 ogledov

Znaki, da ljubite nekoga, ki si vaše ljubezni ne zasluži

prepir, ljubezen
Ne zatiskajte si oči.

Ljubezen je slepa, pravijo. Če imate občutek, da v vašem partnerskem odnosu stvari ne potekajo, kot bi morale, preverite, ali morda ljubite osebo, ki si vaše naklonjenosti ne zasluži. To razkriva več znakov …

Laži in prevare
Zaupanje, ki je eden od temeljnih stebrov ljubezenske zveze, temelji na iskrenosti, zato so laži za partnerski odnos lahko usodne. Če ste partnerja že večkrat ujeli na laži, je nekaj hudo narobe. Prav tako boste zelo težko preboleli in pozabili na prevaro. Dobro premislite, ali želite vztrajati v zvezi z osebo, ki vam ni bila zvesta.

Dajanje in prejemanje
Odnos bo uspešen le, če se bosta zanj trudila oba partnerja. Če bo eden od partnerjev v odnos vlagal več kot drugi (čas, denar, pozornost …), zveza na dolgi rok ne bo uspešna. S sebičnežem je namreč zelo težko živeti ...

Pomanjkanje spoštovanja
Četudi doživlja težko obdobje, ima veliko stresa in je zato živčen, vas partner nima pravice žaliti. Poiščite si nekoga, ki tudi v najbolj stresnih trenutkih ne bo pozabil, kako dragoceni ste. 

Nanj se ne morete zanesti
V življenju se zgodijo stvari, ki jih bomo lažje prenašali ali se jih bolj veselili, če jih bomo delili s partnerjem. Če se vaš partner na vaše dosežke ali težke dneve požvižga, se ga znebite.

Večni samotar
Par mora delovati kot uigrana ekipa. Če ste v zvezi z egoistom oziroma individualistom, boste zelo hitro spoznali, da je partnerju pomembno le to, da na koncu zmaga on. Kompromisov ne bo sprejemal, izogibal se bo spremembam, če bi to pomenilo, da mora stopiti iz cone udobja … Naredil bo vse, da bo njemu udobno.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.