Magazin > Odnosi in prosti čas
4086 ogledov

Pet napotkov za prvi spolni odnos z novim partnerjem

seks, spolnost
Prvi seks z novim partnerjem je vedno nekaj posebnega, tudi zato, ker nas med spoznavanjem med rjuhami pogostokrat razžirajo dvomi.

Nova ljubezen je nekaj prelepega. Prvi zmenek, prvo držanje za roke, prvo crkljanje in prvi skok med rjuhe. Mnogi so prepričani, da že prvi seks razkriva, ali sta partnerja v postelji kompatibilna, a to večinoma ne drži. Za dober seks se morata partnerja dobro poznati in biti drug do drugega iskrena ter jasno povedati, kaj si želita. Zato se ne obupajte prehitro, če vas novi partner ni popeljal v orgazmična nebesa in če ni bilo vse popolno. Vaja dela mojstra.

Pet napotkov

Pri seksu je najbolj pomembno to, da ste sproščeni in da sledite svojim občutkom. Nič ne morete zafrkniti. Kljub temu imamo za vas pet napotkov, ki vam bodo prvo intimno snidenje z novim objektom poželenja zagotovo olajšali. 

1. Brzdajte svoja pričakovanja
Lahko se seveda zgodi, da boste že med prvim spolnim odnosom z novim partnerjem doživeli orgazem svojega življenja, je pa to malo verjetno. Poskušajte se imeti lepo in uživajte v skupnih trenutkih. Ne premišljujte preveč in ne pričakujte preveč od sebe in od partnerja. Sprostite se!

2. Vzemita si čas
Če se nam mudi, je »brzak« vedno dobra ideja, a le za uigrano ekipo. Z novim partnerjem si vzemite čas. Bodita drug do drugega pozorna, predigra naj traja čim dlje, da ugotovita, kje so vajine erogene cone. 

3. Naj vama bo udobno
Pozabite na seks v avtu, kuhinjskem pultu ali v kopalnici … Obema naj bo čim bolj udobno. Postelja, kavč ali mehka preproga. Izbira je vaša.

4. Začnite z osnovami
Kamasutro vsaj med prvim seksom z novim partnerjem pospravite na knjižno polico. Začnita z enostavnim položajem, na primer z misijonarskim. Je intimen, saj si lahko partnerja zreta v oči, in prav nič ne more iti narobe.

5. Samozavest
Izklopite svoje misli, še zlasti negativne. Ne obremenjujete se s svojim trebuščkom, kako so videti vaše dojke ali z dlako, ki ste jo med britjem zgrešili. Prepustite se občutkom in rokam svoje nove ljubezni. No, na zaščito pa le pomislite!
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.