Magazin > Odnosi in prosti čas
9794 ogledov

Preizkusili smo Tinder

tinder
Eno strto srce, ena aplikacija in skoraj neomejeno možnosti. Pa je res tako?

Samskim verjetno dobro poznana aplikacija za zmenke Tinder je nekaj, za kar rabiš čas. Veliko časa. Če želiš ločiti zrnje od plevela, namreč ni dovolj le dopisovanje. 

Tinder je aplikacija, ki bi jo najlažje opisalo kot spletni supermarket z moškimi in ženskami. Med številnimi fotografijami in skopimi opisi izbirate najbolj všečne, ki pa jim lahko določite starostno omejitev in krajevno oddaljenost. Če ste izbrancem všeč tudi vi, pride do ujemanja, po katerem si lahko dopisujeta. Torej vam kandidati, ki jih niste "všečkali", ne morejo pisati. 

Slika pove več kot tisoč besed

Pa to drži? Kaj torej pomenijo številni portreti moških, ki jim na fotografiji dela družbo pes, punca ali celo, brez šale, mama?  Pa tudi take s sto in eno mišico ter hribčki intimnih predelov? No, za take vsaj vemo, kam pes taco moli … Po uvodnih vljudnostnih besedah te večino fantov povabi na zmenek, kar se mi zdi precej smiselno, saj osebo težko spoznaš in vsaj delno prebereš, če je ne spoznaš tudi v živo.

Moja prva izkušnja Tinder zmenka je bila povsem zgledna ... razen tega, da ima rad velike punce. Sama sem visoka 157 centimetrov, kar je vedel že prej. Prav nič čudnega ni bilo na njem, razen razlog, zakaj išče visoko dekle. Razlog je ta, da fant rad hodi v hribe in ker je zelo velik ter ima posledično dolg korak, je vsa svoja dekleta v hribih vedno moral čakati, tega pa si ne želi več. Sprva sem mislla, da se šali in čakala tisti šaljiv nasmešek na koncu stavka. Ni ga bilo. Ampak fer! Nisem bila preveč žalostna in mu več kot privoščim dolginko ali tako z zares dobro kondicijo, ki jo bo komaj dohajal …

Bi žensko, ki jo ne poznate, povabili na dom?

Zmenek številka dve. Osem let mlajši, luškan, lepo vzgojen in povsem prijeten. Nekoč učenec mojega brata, ki ima zanj same lepe besede (seveda sem preverila). Sledil je drugi zmenek, ki ga mladenič želel preživeti v bolj zasebnem okolju, a sem ga raje povabila v kino. Sledi tudi tretji, čeprav dvomim, da 26-letnika ne bosta prestrašili moji nadvse ljubki, vedno pridni in ubogljivi nekaj letni hčerkici, ki mirno zaspita že ob pol osmih in mamici pustita večer zase (vem, da mi vsi, ki ste starši zagotovo niste nasedli in začutili tale kanček ironije).

Številka tri je devetindvajsetletni popotnik. Pri meni plus točke takoj dobijo vsi ljubitelji potovanj. Zmenek sem organizirala ob otroškem igrišču in mislim, da sva ga očarali obe. Velik vprašaj je le to, zakaj v skoraj tridesetih letih ni imel niti enega dolgotrajnega razmerja. Je to znak za alarm? Ne tako velik, da mu ne bi dala možnosti še vsaj enkrat.

seks strast par Magazin Ta astrološka znamenja se fatalno privlačijo

Zmenjena sem tudi s številko štiri in sicer na Trojanskih krofih. Ker sem v opisu zapisala, da bi med dobro hrano in seksom vedno izbrala prvo in s tem nekako prijazno želela sporočiti, da avanture odpadejo, a se je očitno zvita štirica znašel in me povabil k sebi domov na večerjo. Domiselno, priznam, a bo za prvič prste raje pomakal v krof z marmelado!

Do bodočega moža je verjetno še svetlobna leta daleč, a pravijo, da je sreča na strani pogumnih!

 

Komentarjev 2
  • Preprostež 20:30 20.oktober 2018.

    Z neutemeljenim brisanjem komentarjem ne boste prišli daleč.

  • antitrust 12:16 20.oktober 2018.

    Haha. Ana nič čudnega, da si samska.