Magazin > Bizarno
11596 ogledov

Šok: Ženo ujel v postelji z mamo

dve ženski, erotika, seks Shutterstock
28-letnik iz Anglije je doživel prevaro vseh prevar.

The Sun je objavil zgodbo o prevaranem zakoncu, ki ji težko najdete konkurenco. 28-letni Anglež se je nekega dne predčasno vrnil iz službe v dom svojih staršev, kjer sta zaradi prenove stanovanja začasno živela skupaj z ženo. Ko je iz spalnice staršev zaslišal vzdihovanje, je odprl vrata, da bi videl, kaj se dogaja, in med rjuhami zasačil svojo ženo, ki se je med rjuhami mečkala z njegovo mamo. Mladenič je bil tako iz sebe, da je stekel v bližnji bar, a je bil preveč osramočen, da bi se izpovedal prijateljem.

usta, seksi, oralni seks, ženska Magazin Ženske so opisale, kako doživljajo orgazem

Ko sta se z ženo pogovorila, mu je le ta priznala, da je biseksualka, a da se dogodek ne bo več ponovil in  naj ničesar ne izda svojemu očetu, saj bi takoj zahteval ločitev. Mladenič mame ne mora več pogledati v oči, dvomi, da bo lahko ženi še kdaj zaupal in se vsakič, ko zapusti dom, sprašuje, kaj se dogaja za njegovim hrbtom. 

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 16:43 30.september 2018.

    A.H.F. izkorišča ta portal za opis svojih mokrih sanj. Urednik, skrajni čas je za brco v rit, ker vam ta Ana res dela nepopravljivo škodo in sramoto. Zdaj pa hitro brisat komentar, kot že nekaj zadnjih, ki so bili uperjeni ...prikaži več zoper to nesposobno lezbačo

  • kapibara 10:24 30.september 2018.

    On nja se pa z njenim fotrom.. la pa še bolš- mamo..

Sorodne novice