Magazin > Odnosi in prosti čas
5572 ogledov

Šest znakov, da v postelji z njim ne bo ognjemeta

seks, žalost, spor, prepir, ljubezen
Tako že od daleč prepoznate slabega ljubimca ...

Ne zanima se za vas. Nikoli vas ne vpraša, kako ste preživeli dan, ne zanima ga, kaj vam je všeč, kakšne so bile vaše pretekle veze … Kaj ima to s seksom? Če ga vaše življenje ne zanima, ga ravno tako ne bo zanimalo, česa si želite med rjuhami.

Obseden je s svojim videzom. Lepo je, da moški skrbi sam zase, a če se ureja veliko dlje kot vi, potem imate težavo. Ali si v postelji želite moškega, ki ga skrbi, kako izgleda, ali moškega, ki je pozoren na to, da oba uživata?

usta, seksi, oralni seks, ženska Magazin Ženske so opisale, kako doživljajo orgazem

Zelo je neroden. Seveda je simpatično, če se sem ter tja spotakne ali mu kaj zleti iz rok, a če se to dogaja neprestano, obstaja velika verjetnost, da je zelo nespreten tudi med rjuhami. 

V življenju nima ciljev. Ni treba, da ima šest poslov in milijon na računu. A vsak moški mora imeti cilje, tak moški je zadovoljen sam s seboj in vi z njim, tudi v postelji. Če je strasten v tem, kar počne, je tak verjetno tudi med rjuhami. 

Seks Magazin S tem malim trikom boste izboljšali svoje seksualno življenje

Ne telovadi. Ni važno, ali ima kockice ali kakšno kilo viška, pomembno pa je, da vsaj sem in tja telovadi. Če vzdržuje svojo fizično pripravljenost, lahko to izkoristita tudi v postelji. 

Prvi poljub pove vse. Če je prvi poljub površen, če je nervozen in ne ve, kam bi dal roke, potem ne morete pričakovati, da bo v postelji nekdo, ki vam bo pričaral ognjemet. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice