Magazin > Odnosi in prosti čas
5097 ogledov

Te tri napake vas lahko stanejo razmerja s sanjskim moškim

prepir, ljubezen
Christian Carter je avtor knjige "Catch him and keep him", ki številnim ženskam po vsem svetu pomaga uloviti in obdržati "gospoda pravega". To pa so tri napake, ki jih ženske pogosto delajo in tako izgubijo interes svoje simpatije ter si uničijo možnosti za dolgotrajno razmerje.

Ali grdo govorite o svojih bivših?
Če pljuvate čez svoje bivše veze, vaš izbranec hitro dobi občutek, da za vse slabo v vaših vezah krivite moške, da vi nikoli niste krivi za nič in da s seboj nosite ogromno čustvene prtljage iz preteklosti, s katero se bo, če se bo odločil za vas, mogel spopasti on. 

Ali grdo govorite o drugih ženskah?
Če o drugih govorite grdo, to več pove o vas, kot o njih. Primer, mimo vaju gre privlačna ženska, ki jo vaš dragi pogleda, vi pa zabrusite, da je videti kot pocestnica ali še kaj hujšega. To o vas pove zelo veiko, in sicer, da ste negotovi vase, kar pa je za moške izredno neprivlačno. 

Ali neprestano "visite" na njem?
Ga neprestano objemate, poljubljate, držite za roko? Sploh v javnosti, on pa je povrh vsega bolj introvertirane narave? To deluje kot da ste žejni pozornosti, kar lahko izzove ravno obratni učinek. Za dotike in poljube, sploh na začetku zveze, izberite pravi čas in trenutke. Naj bo to presenečenje ob pravem času, ki ga ni pričakoval, tako si vas bo želel le še bolj. 

Komentarjev 3
  • Tomaz_321 22:42 17.september 2018.

    Bianca_Baines BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHH PRENEHAJTE S TAKIMI BEDASTIMI IN ZAVAJUJOČIMI REKLAMAMI ZA ZASLUŽKE BANDA NEUMNA POKVARJENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bianca_Baines 14:32 17.september 2018.

    Začnite z gotovino takoj ....Uporabite nekaj ur prostega časa, da vsakk tedebnn zaslužite dodatnih 5000 $ na računu PayPal ... Preberite več o naslednjem spletnem mestu ... >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com ...prikaži več www.WebJob98.Com

Sorodne novice