Magazin > Odnosi in prosti čas
8611 ogledov

Ta astrološka znamenja se fatalno privlačijo

seks strast par Shutterstock
Čeprav so si te astrološki pari povsem različni, med njimi vlada fatalna privlačnost.

Lev in vodnar
Lev ima rad vse pod nadzorom. Obožuje, da je v središču dogajanja in da se mu laska. Vodnar pa je njegovo pravo nasprotje, sproščen, miren in kreativen, ki ne mara biti v centru pozornosti. V zvezi bo vodnar levu pomagal, da se sprosti, sam pa se lahko veseli levove pozornosti in velikodušnosti. 

Seks Magazin S tem malim trikom boste izboljšali svoje seksualno življenje

Strelec in dvojčka 
Oba znaka imata dve povsem različni osebnosti, ki sta odvisni od tega, kakšne volje so. A tudi, če se v istem trenutku ne počutijo enako, razumejo razpoloženje drug drugega in se prilagodijo. Medosebno razumevanje ustvarja močno privlačnost med tema dvema znakoma. Iskrenega strelca lahko iz tira spravi le včasih dvolično obnašanje dvojčka. 

usta, seksi, oralni seks, ženska Magazin Ženske so opisale, kako doživljajo orgazem

Bik in škorpijon 
Oba znaka sta zelo emotivna, zato je med njima močna seksualna privlačnost. Oba znaka obožujeta uspeh, in če se bik ambiciozno zapodi proti cilju, škorpijon strpno čaka in se naslanja na svojo intuicijo. U njuni zvezi se vse lepo sestavi in skupaj sta še močnejša. 
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.