Magazin > VIP
51139 ogledov

Kmetija: To si Aneta misli o Nikovi novi slavni punci

kmetija, nik triler, aneta andollini Saša Despot
V šovu sta bila neločljiva, sedaj pa se greje v objemu druge, prav tako starejše, resničnostne zvezdnice …

Aneta Andollini in Nik Triler sta bila v zadnji sezoni šova Kmetija neločljiva in skupaj prilezla celo do finala, kmalu po šovu pa so se njune poti razšle. Na veliko se je govorilo, da sta bila menda celo več kot prijatelja, a je Aneta to ves čas vztrajno zanikala. Nekaj mesecev kasneje pa je Nik ljubezen našel v objemu druge resničnostne zvezdnice, Katarine Kosem, ki je nastopila v šovu Bar. In kaj o tej zvezi pravi Aneta?

"Z Nikom nimam kontakta že od marca, pred kratkim sem opazila, da me je očitno tudi blokiral na Instagramu. Želela sem ga namreč vprašati, ali se na Kmetijo kot povratnik vrača tudi on. Ljudje prihajajo in odhajajo. Jaz sem z njim prekinila stike, ko je prestopil mejo zdravega okusa, več o tem, pa ne želim razlagati," je povedala Aneta, ki pa je veliko bolj redko besedna o Nikovi novi simpatiji: "O tem ne vem nič in me ne zanima. Če je on srečen, sem vesela in mu želim vso srečo. Punce ne poznam, Bara nisem spremljala in karkoli bom rekla, bom zgrešila."

nik triler, katarina starina | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice