Magazin > VIP
17633 ogledov

Vse tragične ljubezni Anete Andollini: Od samske nosečnosti do ropa

aneta andollini POP TV
Aneta Andollini pravi, da še nikoli ni bila tako srečna, kot je danes, ko je njen stan samski, kar ji po številnih burnih razmerjih zagotovo verjamemo.

Resničnostna zvezdnica Aneta Andollini v ljubezni ni imela sreče. Smola se jo je prijela že med prvo nosečnostjo, ko se je še pred rojstvom sina odločila, da zapusti očeta svojega prvorojenca in ga vzgaja sama. Kot mlada mamica je kasneje naletela na prijatelja, ki se je vanjo tako močno zaljubil, da jo je na vsak način hotel zase. Ker Aneta na to ni pristala, jo je v enem izmed prepirov v vinjenem stanju celo porinil po stopnicah in jo poškodoval.

aneta andollini Magazin Anetina hči po treh mesecih še vedno v bolnišnici

Po nekaj letih miru se je mladi mamici končno nasmehnila sreča, tako se je vsaj zdelo. Spoznala je novo ljubezen in drugič zanosila. A zaradi razdalje in ljubosumja je počasi ugasnila tudi ta ljubezen, tako je Aneta ostala sama s sinom in hčerko. "Očeta mojih otrok sta me oškodovala samo na ta način, da moram za otroka skrbeti sama. Njunega psihičnega nasilja nisem zdržala, to je razlog, da sem odšla," danes pravi Aneta.

kmetija, nik triler, aneta andollini Magazin Aneta za poraz obtožila tudi Larino mamo

Andollinijeva pa ima za seboj tudi še zelo svežo nesrečno ljubezensko zgodbo. Sedem mesecev preden se je lansko leto začel šov Kmetija, v katerem je prilezla do finala, je spoznala fanta, ki je bil do nje pozoren kot še nihče doslej, Aneta je mislila, da je naposled le spoznala princa svojih sanj, a se zgodba z njenim vstopom v resničnostni šov povsem obrnila. Fant ji je med njeno odsotnostjo popolnoma izpraznil hišo, po delih je prodal celo avto, a Aneta pravi, da ničesar ne obžaluje, da je vse skupaj ena velika šola in da bo v spominu raje ohranila njune lepe trenutke.  

Komentarjev 2
  • Avatar jezeran
    jezeran 19:08 02.marec 2019.

    Če bi ji že naredil otroka, bi raje plačeval kot da jo samo en dan gledam

  • sam50 10:57 02.marec 2019.

    Kaj res ne morete ta delček prostora v časopisu nameniti čemu koristnemu in zabavnemu in ne mazati strani s takimi bebastimi članki....

Sorodne novice