Magazin > VIP
15790 ogledov

Kmetija: Gospodarica stopila Aneti v bran

aneta andollini
Gospodarica Nada pravi, da ni bilo vse tako, kot se je zdelo.

Za finaliste Kmetije je v soboto seveda navijala tudi gospodarica in mentorica letošnje Kmetije, Nada Zorec.

"Vsi kmetje so bili samo moji kmetje, jaz enako privoščim nagrado vsem in zame so vsi favoriti. Ne navijam za nikogar, vse imam enako rada," je povedala tik preden je slavil zmagovalec letošnje Kmetije Franko Bajc

Odkrito pa je spregovorila tudi o najbolj osovraženi tekmovalki letošnje sezone, Aneti Andollini: "Z njo nisem imela nobenih težav. Če sem poštena, kot vedno, pa ne bi vedno mislila tako, kot mislijo vsi ostali. Ni vse tako črno, kot je videti na prvi pogled in menim, da ji je bilo storjeno tudi nekaj krivice. Tako je to, če vsi na nekoga streljajo, se bo branil in streljal nazaj. Enkrat je enkrat ustreljen, drugič drugi …"

kmetija | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Kmetija Magazin Najbolj pikantni trenutki letošnje Kmetije

Kaj pa se je Nadi v njeni prvi resničnostni sezoni najbolj vtisnilo v spomin? "Celotna sezona je bila zame nekaj novega in enkratnega. Nimam se za zvezdo, a kamorkoli grem, vidim, da je bil ta šov zelo gledan, saj me ljudje takoj prepoznajo. Veliko je tudi komentarjev, da sem bila preveč mila." Gospodarica je še izdala, da je bila pri svoji vlogi povsem avtonomna: "Ali je naloga opravljena ali ne, to je bila vedno moja odločitev, nihče mi ni nikoli nič narekoval. Dobila sem oporne točke, odvilo pa se je, kot se je. Vse je bilo spontano. Tudi kazni so bile popolnoma moja odločitev, nihče ni mi ukazoval."
 
Komentarjev 3
  • migi 07:58 23.december 2018.

    Me je skoraj kap! Nada????Kje živiš,da ne vidiš pokvarjenih ljudi in brez srca?Sem mislil, da si človek na mestu....zdaj sem pa presenečen!!!!

  • mizimazi 07:41 23.december 2018.

    Domov si jo naj odpelje...droljo šiptarsko...v svojo štalo...

Sorodne novice