Magazin > VIP
28458 ogledov

Alex iz Kmetije: Sle ni potešil z Anno, temveč ....

Alexander Bakharev POP TV
Rus Alex je iz šova Kmetija izpadel tik pred finalom, nam pa izdal, kdo v šovu je najbolj taktiziral, v kakšen odnosu je z Anno in kakšna je Aneta v resnici ...

Kako ste se počutili, ko ste izpadli tik pred finalom?
Ni mi bilo prijetno, a sem ponosen, da sem s svojo taktiko sploh prišel tako daleč. Ta je bila, da se nisem spuščal v prepire. Prišel sem z nasmeškom in odšel sem z nasmeškom. Če bi šel še enkrat, ne bi ničesar storil drugače.

Katere so največje razlike med Kmetijo, ki ste se jo udeležili pred desetimi leti, ko so resničnostni šovi šele začenjali svojo slavo, in letošnjo?
Seveda, če bi lahko izbiral, bi se raje še enkrat udeležil Kmetije iz leta 2008. Tam smo se res borili za kos kruha, za preživetje, letos pa je bila vse samo igra. 

Kdo je igral?
Čisto vsi, vsak je imel svojo taktiko, kako bo prišel čim dlje.

Z sotekmovalko Anno so vaju v šovu romantično povezovali, se je vajino prijateljstvo razvilo v kaj več?
Ne. Sam sem zelo čustven človek in v šovu bi zelo težko začel neko zvezo, saj tudi ne moreš zaupati, ali je človeku res do tebe ali to počne zaradi šova. Z Anno sva navezala prijateljstvo, kot ga v šovu pač lahko, čeprav mi je zamerila, da sem jo tik pred finalom izločil. A to je bila tik pred finalnim tednom logična izbira, da sem izbral najšibkejšega nasprotnika. Tudi ona bi lahko pri izločanju rešila mene in kamenčka ne dodelila Niku. Morda je to samo njena igra, da se je delala užaljeno. Ne vem. 

Kmetija Magazin "POP TV je še zelo skrivnosten“

V šovu sta se s Frankom veliko pogovarjala tudi o seksu in tem, da vama je zelo manjkal. Ste zdaj že potešili to slo?
Sem bolj romantična duša, zelo čustven, in težko bi bil z žensko le zaradi seksa. Iščem več kot le to. Bolj mi je pomembno kaj drugega, da se s človekom duhovno povežeš, na primer.

Pa ste spoznali kakšno tako punco, odkar ste se vrnili s Kmetije?
O tem ne bi rad govoril, dokler ne dobim zelene luči. Priznam pa, da nekaj se dogaja in da sem zelo srečen.

Kaj bi rekli o finalistih, se vam zdi, da so pravi štirje prišli v finale?
Da, mislim, da so si vsi štirje res zaslužili finale, ker so se trudili po najboljših močeh. Pustimo zdaj, kako in kaj je kdo taktiziral, dejstvo je, da so se trudili. Navijam pa za Franka.

Kaj si mislite o Aneti, je bila na Kmetiji res tako nevzdržna in konfliktna, kot je bilo prikazano?
Mislim, da je Aneta dobra oseba, da ni zlobna in proti njej nimam nič, niti sam osebno z njo nisem imel konflikta. Drži pa, da je zaradi svojega težkega otroštva zelo čustvena, zelo impulzivna in se zelo hitro, prehitro,  odzove. 

kmetija Magazin Zaradi Poptevejeve Kmetije obsedno stanje v Celju

Kakšna je vaša zgodba, kako ste iz mrzle Sibirije prišli v Slovenijo?
Že, ko sem leta 2003 kot turist prvič prišel v Slovenijo, mi je bila všeč. Narava, ljudje, podnebje, zelo ugoden življenjski standard, mislim, da je Slovenija eden najlepših kotičkov v Evropi. Moja mama se je poročila s Slovencem in ko sem imel možnost, da se leta 2008 preselim v Slovenijo ali pa z očetom in starimi starši ostanem v Sibiriji, nisem dolgo okleval. 

V čem smo Slovenci drugačni od Sibircev? 
Slovenci so veliko bolj odprti, čeprav so tudi Sibirci izredno topli ljudje, ko se odprejo. Drugače pa smo vsi Slovani, zato z lahkoto potegnem številne vzporednice.

Komentarjev 2
  • kimberly 16:59 12.december 2018.

    Naredil sem dober denar (200 € do 400 € / hr) na spletu iz mojega prenosnika. Prejšnji mesec sem dobil ček skoraj 30k, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni treba iti v pisarno, svoje spletno delo na domu. ...prikaži več Na tej točki je ta delovna priložnost za vas.Če ste zainteresirani.zamočite, da ga posnamete na spremljajoči strani .... Preprosto pojdite na spodnjo stran in začnitee svoje delo .... ...... >>>>>>> www.Internet43.Com

Sorodne novice