Magazin > VIP
8292 ogledov

Zaradi Poptevejeve Kmetije obsedno stanje v Celju

kmetija
1/22
Miro Majcen
Kakšna norija zaradi finalistov Kmetije.

Finalisti Kmetije so se včeraj v trgovskem centru Jager v Celju srečali s svojimi oboževalci. Na prvi dogodek v sklopu tridnevnega dogajanja, ki se nadaljuje v sredo v Mariboru in v petek v Velenju, je prišlo kar 600 oboževalcev. Evforija se je do 17. ure, ko so Aneta, Denis, Franko, Nik in voditeljica Natalija stopili pred množico, stopnjevala. Na vprašanje povezovalke, koga najtežje pričakujejo, pa so se zaslišali vzkliki: »Aneta, Aneta, Aneta ...«
 
Nasmejani finalisti in Natalija so z veseljem stopili pred množico, delili avtograme in delali selfie. Vsi skupaj pa v izjavah v en glas zatrjevali: »Mislili smo si, da nas bo prišlo pogledati veliko ljudi, a to je presenetilo vse.« Franko je sramežjivo razlagal, da je, ko je bil mlajši, vedno pogledoval v tujino zvezdnike, ko je bila okoli njih evforija in si ni nikoli mislil, da bo kdaj tudi okoli njega. Aneta je bila presenečena, koliko žensk jo podpira. Denis pa je ostal tudi na dogodku prijetno »skregan« z Aneto in se je z mnogimi oboževalci pošalil, da jim ne da podpisa, ker imajo Anetinega, a seveda se je le šalil - podpis je dal prav vsem. Tudi Nik, ki je novinec, saj edini od finalistov še ni nastopil v nobenem resničnostnem šovu, se je zabaval in bil nad množico več kot navdušen, so sporočili s POP TV.
 
 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.