Magazin > VIP
36260 ogledov

Hči Anete Andollini se že šest tednov bori v bolnišnici

aneta andollini POP TV
Zvezda letošnjega resničnostnega šova Kmetija od prihoda iz šova doživlja hudo družinsko dramo.

Aneta Andollini zadnjih nekaj tednov preživlja zelo težke trenutke, zdravniki se namreč že skoraj dva meseca borijo za zdravje njene hčerke. Resničnostna zvezdnica je glede tega sicer redkobesedna, a kljub resnosti situacije, ostaja opitmistična. 

Sabina, Ketija Magazin Sabina iz Kmetije besna: Od POP TV zahteva 10 tisočakov

"Ne bi rada govorila o podrobnostih, a borimo se že odkar sem prišla s Kmetije. V bolnici je že šest tednov in ne vemo, kako dolgo bo še. Hči je borka, kot jaz, in verjamem, da se bo vse uredilo. Ostajam optimistična in pozitivna," je povedala Aneta in dodala, da ne gre za poškodbo, pač pa prirojene težave s srcem, s katerimi se borijo že od hčerinega rojstva, sedaj pa so se tej zdravstveni težavi pridružile še ostale, a je vztrajna, da je hči na oddelku zelo zavarovana, da ima dostop do nje samo ona in da zato podrobnejših informacij ne želi izdati. 

Nik Triler Magazin Niku iz Kmetije zagrozili z objavo opolzkega posnetka
Komentarjev 7
  • fiston 19:45 06.december 2018.

    Baba laže kot pes teče. Če ima že od rojstva prirojeno srčno napako, potem mi ni jasno, zakaj rabi konja, kot je vrla novinarka objavila v enem prejšnjem članku. Enkrat je problem konj, enkrat srce..., največji problem je mama.

  • nizakej 19:18 06.december 2018.

    Sekret od ženske. Normalen človek bi ostal z otrokom, ne pa da se greš rieliti..., in če je šansa seveda še obvezno trojčka...

  • Dajana12 16:24 06.december 2018.

    Vse za 50 jurjev. Da se ljudem zasmili in je ne vržejo z glasovanjem ven. Če je otrok res tako bolan, že od rojstva, ne vem kako to da tega še ni omenila. Zdaj pa je tako zvarovan..........To je čudno. Za keš pa vse, ne