Magazin > VIP
36310 ogledov

Hči Anete Andollini se že šest tednov bori v bolnišnici

aneta andollini POP TV
Zvezda letošnjega resničnostnega šova Kmetija od prihoda iz šova doživlja hudo družinsko dramo.

Aneta Andollini zadnjih nekaj tednov preživlja zelo težke trenutke, zdravniki se namreč že skoraj dva meseca borijo za zdravje njene hčerke. Resničnostna zvezdnica je glede tega sicer redkobesedna, a kljub resnosti situacije, ostaja opitmistična. 

Sabina, Ketija Magazin Sabina iz Kmetije besna: Od POP TV zahteva 10 tisočakov

"Ne bi rada govorila o podrobnostih, a borimo se že odkar sem prišla s Kmetije. V bolnici je že šest tednov in ne vemo, kako dolgo bo še. Hči je borka, kot jaz, in verjamem, da se bo vse uredilo. Ostajam optimistična in pozitivna," je povedala Aneta in dodala, da ne gre za poškodbo, pač pa prirojene težave s srcem, s katerimi se borijo že od hčerinega rojstva, sedaj pa so se tej zdravstveni težavi pridružile še ostale, a je vztrajna, da je hči na oddelku zelo zavarovana, da ima dostop do nje samo ona in da zato podrobnejših informacij ne želi izdati. 

Nik Triler Magazin Niku iz Kmetije zagrozili z objavo opolzkega posnetka
Komentarjev 6
  • fiston 19:45 06.december 2018.

    Baba laže kot pes teče. Če ima že od rojstva prirojeno srčno napako, potem mi ni jasno, zakaj rabi konja, kot je vrla novinarka objavila v enem prejšnjem članku. Enkrat je problem konj, enkrat srce..., največji problem je mama.

  • Dajana12 16:24 06.december 2018.

    Vse za 50 jurjev. Da se ljudem zasmili in je ne vržejo z glasovanjem ven. Če je otrok res tako bolan, že od rojstva, ne vem kako to da tega še ni omenila. Zdaj pa je tako zvarovan..........To je čudno. Za keš pa vse, ne

  • kladu 11:33 06.december 2018.

    UBOGA PIKICA MALA DA IMA TAKO MAMO.ANETA JE VES ČAS CVILILA KAKO JE BILA UBOGA IN BREZ STRAŠEV IN BLA BLA BLA IN SPLOH IN OH....KAJ JE ONA KAJ DRUGAČNA DO SVOJE HČERKE.VLAČI SE PO VSEH ŠOVIH,DA JE NI NIČ ...prikaži več DOMA PRI TAKO MAJHNIH OTROCIH PA ŠE POVRHU BOLANIH,DA JE NI SRAM....NIČ NI ČUDNO DA JO TA PRAVI DEDCI ZBRCAJO V RIT KO JO SPOZNAJO,NAŽGE JO EDINI ŠE TAK KIKIRIKI KOT JO JE V ŠOVU KMETIJA..ČISTI MALINOVEC.UBOGA PUNČKA ŽELIM JI HITRO IN DOBRO OKREVANJE...ANETI PA OBISK V SOCIALNI SLUŽBI ALI PA PRI

Sorodne novice