Magazin > VIP
31860 ogledov

Aneta Andollini: Je njen bivši zaprt v Švici?

Aneta Andollini POP TV
Anetina šokantna zgodba še ni dobila epiloga.

Nekdanji misici in resničnostni zvezdnici Aneti Andollini je bivši partner, medtem ko je bila v resničnostnem šovu Kmetija, izropal hišo in odnesel številne predmete, kot smo že poročali. Aneto je incident prijavila na policijo, ki fanta ne more preganjati zaradi ropa, saj mu je Andollinijeva pustila ključe in mu dovolila, da živi v njeni hiši, pač pa bo moral odgovarjati zaradi vandalizma. Kljub vsemu, kar se je zgodilo, Aneta pravi, da ji ni žal za tistih sedem mesecev, ki sta jih preživela skupaj. 

Aneta Andollini Magazin Aneta Andollini v šoku: Medtem ko je bila v šovu, ji je partner izropal hišo

"Dal mi je tisto, kar sem rabila. Več pozornosti in nežnosti kot katerikoli moški pred njim. Bilo je lepih sedem mesecev, nato pa se je zgodilo, kar se je. Ker sem dobra, sem mu želela pomagati, a se je tako izteklo, kot se je. Ni mi žal. Sem pa izvedela, da naj bi bil zaradi ropa zaprt v Švici. Govorila sem z njegovimi starši, saj jim želim vrniti njegove stvari, in niso mogli verjeti, da sem po vsem tem še vedno tako človeška. Taka pač sem," je izdala Aneta.

Ali je Anetin bivši res zaprt v Švici, smo želeli preveriti pri konzularni službi Ministrstva za zunanje zadeve, a odgovora do objave prispevka še nismo dobili.

 

Komentarjev 5
  • migi 14:19 24.november 2018.

    NUJNO rabi pomoč psihiatra....ne zase...zavoljo njenih ubogih otrok! Ampak njej ne sme noben svetovat...."pametnejša" je od Einsteina

  • mizimazi 11:31 24.november 2018.

    Prekleta siptarka umazana...za kej druzga kt da pankrte rojeva itaq ni...

  • milan63 10:59 24.november 2018.

    da vaja ni sram z nikom da sta imela čokolado zase aneta čisto ti je prav da te je bivši sprazniv stanovanje ćarovnica grda da te ni sram

Sorodne novice