Magazin > VIP
30645 ogledov

Aneta Andollini: "Zavidajo mi ljubosumne ženske in moški, ki me niso dobili"

Aneta Andollini
1/3
Osebni arhiv
Aneta Andollini odkrito o odnosu z mamo in svojima dvema otrokoma.

Aneta Andollini je v šovu odkrito spregovorila o odnosu s svojo mamo, ki ni ravno rožnat. Zaradi odhoda v šov pa se je glede materinstva pod drobnogledom znašla tudi sama. 

"Tega nisem želela potegniti na plano, saj se ljudje iz tuje bolečine le norca delajo in izkoristijo to v svoje dobro. Jaz sem otrok z ulice in med nama nikoli ne bo odnosa. Ko bi mogla biti mama, ni želela biti, a se s tem ne obremenjujem več, zdaj imam svojo družino. Seveda pa je to na meni pustilo posledice in travme, morda pa v nasprotnem primeru ne bi bila tako eksplozivna in borbena, kar ni bilo vedno slabo. A tisti, ki me dobro poznajo, vedo, da sem zelo čustvena in radodarna, da se za 'zafnano' Aneto skriva sproščenost in da sem v sebi en majhen otrok. Morda se ravno zato tako dobro razumem z otroki," pravi resničnostna zvezdnica. 

aneta Magazin Aneta iz Kmetije: Mamine besede jo še vedno zelo bolijo

Aneta še dodaja, da se z mamo pogovarjate le glede otrok, ki jim ne glede na vse, ne želi vzeti odnosa z babico. Izdala je, da sta bila otroka med njeno odsotnostjo pri očetu in da sta jo pogrešala, kar se ji zdi popolnoma normalno. "Sicer pa se mi je udeležba v šovu finančno tako izplačala, da bom lahko zdaj kar nekaj časa ves svoj čas posvečala le njima. Z otroki se veliko družimo tudi z ostalimi tekmovalci Kmetije, hodimo v naravo, na piknike, pečemo kostanj ... Zelo sta družabna in hitro sprejmeta nove ljudi,"  je izdala, glede zaposlitve pa pravi, da ob vstopu v šov ni ostala brez službe, kot se je pisalo, saj ni zaposlena že od februarja. Drži le to, da je ob vstopu v šov zaprla svoj status samostojne podjetnice, preko katerega je delala kot ustni higienik. 

Aneta Andollini Magazin Kmetija: Aneti kar 30 let skrivali srce parajočo družinsko skrivnost

Z zlobnimi komentarji se Aneta že kakšne pol leta ne obremenjuje več, čeprav je bila na račun tega, da je šla v šov in doma pustila otroke, deležna številnih negativnih komentarjev. "Če gre v šov, nekdo, ki je oče, je pa vse v redu? S tem sem se nehala obremenjevati. Vem, da žaljive komentarje pišejo ženske, ki so ljubosumne na moje življenje in moški, ki so me želeli, pa me niso dobili. Veliko sem prejokala zaradi tega, a sem od takrat res delala na sebi. Z mano je vse v redu, le jezik imam predolg. To me pogosto tepe. Tudi na Kmetiji bi lahko prišla ravno tako daleč, če bi kaj zadržala zase, namesto da sem se spuščala v besedne dvoboje, ki so mi prinesli le dramo. Nihče, ki v šov ni šel, ne ve, kakšni psihični pritiski so to," še dodaja. 

Komentarjev 3
  • Avatar vec
    vec 12:59 13.november 2018.

    Andolini=Salihović Bandelli=Bandelj oba rojena na upravni enoti, na dan spremembe imena, le da je slednji eno črko zamenjal in eno dodal ona je šla pa v absurd z izborom priimka iz franšize The Godfather režiserja Francisa Forda Coppole. Luda kuća

  • Avatar ecipeci
    ecipeci 22:48 05.november 2018.

    Ma daj zakaj bi ti kdo zavidal si pa ja cist podpovprecna.

  • reneoblak 19:48 01.november 2018.

    --##_Poiščite Gola-Ženske v vaši soseski tukaj: Nome.Ga/Zenske

Sorodne novice