Magazin > Film & Glasba & TV
9772 ogledov

Sabina objokana: "Skoraj bi mi hčerka umrla, pa mi niso povedali"

Sabina, Ketija Voyo/zurnal24.si
Sabina v solzah, kletvicah in samoti …

Na Kmetiji je med povratniki zavrelo. Miha, Lara, Denis in Alex se nikakor ne ujamejo s Sabino, ki se vedno bolj umika v samoto. Počilo pa je sinoči, ko se je Sabina iz skupne kolibe preselila v bivak, ki si ga je zgradila sama. Poleg težkih besed, žaljivk in zamer, povratnica doživlja tudi osebnostno krizo in se sooča s številni strahovi. "Bojim se vsega, da bom službo zgubila, da ni kaj narobe doma. Skoraj bi mi hčera umrla, pa ne bi vedela. Po porodu je skoraj umrla, podlegla, to so mi povedali šele, ko sem prišla domov, da me ne bi sekirali. Tega se tudi sedaj bojim, da bi se kaj zgodilo, mene pa ne bi bilo doma,"  je v solzah povedala in razkrila bolečino, ki jo je doživela po prvi udeležbi v šovu Kmetija.

Aneta Andollini Magazin Kmetija: Aneti kar 30 let skrivali srce parajočo družinsko skrivnost

Kesa, da je še enkrat odšla na resničnostno preizkušnjo, s sotekmovalci ne govori, zavrača pa tudi hrano in vodo. "Otroci so mi rekli, da naj bom doma in da mi ni potrebno nikamor iti. To ni zate, da te kakšni ljudje jeb***  v glavo, brez veze. Edina uteha bi mi bila, da sem z mojimi vnučki in da se z njimi igram, to bi mi bilo najlepše. Imam štiri vnuke, petega dobim januarja," je v svojo uteho povedala Sabina.

kmetijapop Magazin Tekmovalci na prostosti, kaj se dogaja s Kmetijo?

 

Komentarjev 4
  • Tadej 15:38 12.oktober 2018.

    Bogi ljudje okoli nje, ki morajo prenasati psihicno maltretiranje in igranje zrtve.

  • Majazmaja 11:38 12.oktober 2018.

    Kaj vse beremo o tej ženski. Za kaj drugega kot igranje z otroki do največ njihovega 5. leta nima intelektualnega dometa, potem jo pogruntajo in je konec. Tudi sama se obnaša kot en intelektualno podhranjen 3-letnik. Žal, tako je. Zdaj ...prikaži več bo igrala na karto usmiljenja, ampak glede na vse reality showe, ki so se do zdaj zvrstili, ji ne bo uspelo. Ljudem gredo taki vedno bolj na živce, ker jih je bilo že preveč jih najprej pomečejo ven. Kar je tudi prav. Če so tako labilni, naj se ne prijavljajo.

  • Avatar ovca
    ovca 11:36 12.oktober 2018.

    jasno mi je, da morajo biti bum naslovi, da se prebere članek, ampak tole je pa že pretiravanje. Prvi vtis-reva je v šovu, doma pa ji je skoraj umrla hčerka. Da to ni tako, se izve šele, ko pove, da ...prikaži več ima 4 vnuke, 5 pa je na poti. A ji ni jasn, da nej ne vlač vn prazgodovine? Ali novinarki ni jasn, da je ta novica 10-letja že passe. Dobr, da ne gledam teh resničnostnih sranj. Če bi jih, bi po vsej verjetnosti prišla do zaključka, da so vsi slovenceljni psihično neuravnovešeni.

Sorodne novice